Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Jansons: "Pārsteidza jaunie līderi"

Jansons: "Pārsteidza jaunie līderi"
Ziedonis Jansons
Foto: FIBA Europe

Pēc uzvaras pār Itālijas valstsvienību Eurobasket 2011 kvalifikācijas spēlē Latvijas U18 izlases galvenais treneris Ziedonis Jansons slavēja vairākus spēlētājus, kā arī atzina, ka šī uzvara ir lielisks stimuls komandai.

Jansons sacīja, ka vairāki mūsu basketbolisti spēlējuši atzīstami: "Gan mani, gan, domāju, arī Itālijas izlasi pārsteidza vairāku spēlētāju - Kuksika, Freimaņa - rezultatīvā spēle. Taču viņi, protams, nebija vienīgie - arī citi izdarīja savu darbu un spēja trāpīt brīžos, kad tas bija visvairāk vajadzīgs - Bertāns iemeta svarīgi trijnieku, Sirsniņš guva savus punktus..."

"Šī uzvara ir lielisks stimuls komandai, bet nekādus tabulas variantus nav jārēķina - jādomā tikai par nākamo spēli, jāatjauno emocijas. Jaunajiem spēlētājiem motivācijai jāpietiek, uz katru spēli jāiet kā uz pēdējo - tad šī noteikti nebūs pēdējā uzvara," Basket.lv spēli komentēja Eiropas U18 bronzas komandas treneris Ziedonis Jansons.

Latvijas trenera Igora Miglinieka komentāru par spēli varat lasīt šeit: Eksperti: pārsteidza jaunie līderi

Jau ziņojām, ka vakar Latvijas vīriešu basketbola izlase izcīnīja pirmo uzvaru Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Tikai galotnē ar 69:68 izdevās pieveikt Itāliju.

Izmantotie resursi:
Basket.lv

  +4 [+] [-]

, 2010-08-06 12:39, pirms 14 gadiem
NU par Jaunajiem LĪDERIEM vēl pāragri viņus saukt

 +15 [+] [-]

, 2010-08-06 12:56, pirms 14 gadiem
baigais triks ar Miglinieka komentāru citā lapā

     [+] [-]

, 2010-08-06 12:57, pirms 14 gadiem
miglinieks ar savu komentu traapija tieshi desmitniekaa!!!

  +7 [+] [-]

, 2010-08-06 13:09, pirms 14 gadiem
princese69 rakstīja: NU par Jaunajiem LĪDERIEM vēl pāragri viņus saukt
Shajaa izlasee vinji ir liideri... protams, ka nav NBA stari, bet lideri izlasee vinji ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja