Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Kiriļenko tic, ka Krievijas izlase Londonas Olimpiādē spēs cīnīties par medaļām

Kiriļenko tic, ka Krievijas izlase Londonas Olimpiādē spēs cīnīties par medaļām
Andrejs Kiriļenko
Foto: AP/Scanpix

Maskavas CSKA kluba un Krievijas basketbola izlases līderis Andrejs Kiriļenko tic, ka gaidāmajās Olimpiskajās spēlēs Krievijas vīriešu basketbola izlase spēs cīnīties par godalgām.

31 gadu vecais uzbrucējs aizvadītajā nedēļā palīdzēja Maskavas CSKA klubam izcīnīt trešo uzvaru ULEB Eirolīgas izslēgšanas turnīra ceturtdaļfināla kārtā pret Jāņa Blūma pārstāvēto “Gescrap Bizkaia Bilbao”, palīdzot maskaviešiem izcīnīt uzvaru visā sērijā ar 3-1. CSKA kvalificējās Eirolīgas "Četru Finālam" devīto reizi pēdējo desmit gadu laikā.

Kiriļenko pirms šīs sezonas, kad Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) bija ieildzis lokauts, ar CSKA noslēdza līgumu uz trijām sezonām. Vairākas iepriekšējas sezonas pieredzējušais uzbrucējs bija aizvadījis NBA kluba Jūtas "Jazz" rindās.

"Mēs šosezon esam smagi strādājuši, lai sasniegtu panākumus," tā Kiriļenko par CSKA komandu. "Es ļoti vēlos palīdzēt Maskavas klubam izcīnīt Eirolīgas uzvarētāju kausu, kā arī triumfēt pārējos turnīros, kuros mēs šosezon stratējam." "Maskavas armijnieki" centīsies septīto reizi kļūt par Eirolīgas čempioniem. Neskatoties uz to, ka uzbrucējam kreisā pleca traumas dēļ nācās izlaist piecas spēles, viņš visas sezonas garumā ir bijis komandas līderis, palīdzot CSKA cīnīties par uzvaru katrā mačā.

Runājot par gaidāmajām Olimpiskajām spēlēm, Kiriļenko uzsver: "Pēc manām domām, Krievijas izlasei ir labas izredzes kvalificēties Olimpiādei, bet pēc tam - Olimpiskajā turnīrā - aizcīnīties līdz medaļām." Pieredzējušais basketbolists atzīmē to, ka vispirms komandai jākoncentrējas un jābūt labā fiziskajā formā pirms Olimpisko spēļu kvalifikācijas, un tikai pēc tam varēs sākt domāt par Olimpiādi.

Deivida Blata vadītā Krievijas izlase no 2. līdz 8. jūlijam Venecuelā aizvadīs cīņas Londonas Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra C grupā, spēkojoties ar Korejas un Dominikānas republikas izlasēm.

Jautāts par to, kura izlase būs galvenā favorīte Londonā, Kiriļenko pietiekami pārliecinoši atbildēja, ka tā būs ASV izlase. "Ja ASV izlase spēlē savā labākajā sastāvā, pretiniekiem ir vajadzīga liela veiksme, lai spētu pārspēt amerikāņus."

Izmantotie resursi:
FIBA.com

  -3 [+] [-]

, 2012-04-03 12:43, pirms 12 gadiem
par bronzu mieriigi

  -3 [+] [-]

, 2012-04-03 13:29, pirms 12 gadiem
ASV, SPANIJA, FRANCIJA, iespejams ARGENTINA, ka vienmer OS LIETUVA bus spēks-tās būtu manas favorites! bet tad nak nakamais ešolons ar britiem, grieķiem, krieviju..
un vispar, krieviem vel sakuma uz Londonu jatiek, Kirilenko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-04-03 14:06, pirms 12 gadiem
zeltu vai sudrabu nekādi. Uz bronzu būs ar liela konkurence. švaki izskatās krievu izredzes

  +5 [+] [-]

, 2012-04-03 15:01, pirms 12 gadiem
neticu.. arg/spa/usa/ltu .. tur viss jau aizņemts, ja nu nebūs pārsteigumu.

  +4 [+] [-]

, 2012-04-03 15:41, pirms 12 gadiem
ņihera nebūs

  +3 [+] [-]

, 2012-04-03 16:53, pirms 12 gadiem
Obloms krieviem ne medaļas.

  -1 [+] [-]

, 2012-04-03 16:57, pirms 12 gadiem
Sapņos tikai medaļas!
USA
Spānija
Angļi

  -3 [+] [-]

, 2012-04-03 17:54, pirms 12 gadiem
Francijai - ZELTS!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja