Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Sabonis grib kļūt par Lietuvas Basketbola federācijas prezidentu

Sabonis grib kļūt par Lietuvas Basketbola federācijas prezidentu
Arvīds Sabonis
Foto: fotodiena.lt

Viens no visu laiku labākajiem Lietuvas basketbolistiem Arvīds Sabonis atklājis, ka vēlas kļūt par savas valsts Basketbola federācijas prezidentu. Pašreiz Sabonis darbojas kā šīgada Eiropas čempionāta vēstnieks.

Pašreizējā Lietuvas Basketbola federācijas (LBF) prezidenta Vlada Garasta līgums beidzas pēc šīgada Eiropas čempionāta, kas noslēgsies septembrī. Viens pretendents jau pieteicies - tas būs Arvīds Sabonis, kas vēlas izmēģināt šo darbu. "Pieteikumu vēl neesmu izdarījis, bet drīzumā to paveikšu. Tā būtu iespēja pārbaudīt sevi citā lauciņā, apskatīt basketbola iekšējās problēmas un mēģināt risināt tās. Kāpēc gan nepamēģināt? Enerģija man ir, tāpat domāju, ka šis darbs būs patīkams. Protams, pilnīgi jauns man, bet kāpēc gan nepamēģināt?"

Pēdējā laikā Kauņā rezidējošais Sabonis piedalās dažādos ar basketbolu saistītos pasākumos. Tā kā bijušais basketbolists ir labi zināms Vecajā kontinentā, viņš tiek izmantots kā viens no šīgada Eiropa čempionāta vēstniekiem, apceļojot daudzas valstis un reklamējot gaidāmo turnīru. Šādā sakarā Sabonis pirms kāda laika viesojās arī Rīgā.

Bez Eiropas čempionāta Sabonim šovasar būs arī citi nozīmīgi notikumi. Augusta vidū viņš tiks uzņemts basketbola slavas zālē, kā arī tiks godināts no sava vienīgā NBA kluba Portlendas "Trail Blazers" puses īpašā ceremonijā.

Izmantotie resursi:
Čia gyvena krepšinis, čia krepšinio namai -...

     [+] [-]

, 2011-08-02 11:55, pirms 13 gadiem
Valdi nem piemeru!

  +9 [+] [-]

, 2011-08-02 12:18, pirms 13 gadiem
elvison rakstīja: Valdi nem piemeru!
valdis ir mīkstais, viņš zin visu, tikai neesot vēlēšanās rīkoties.. toties sabiedriskajos medijos viņam savs viedoklis obligāti jāpauž, a ka piedāvā darīt ta, lai jau viņi ņemās, ko tur es.

  -2 [+] [-]

, 2011-08-02 12:25, pirms 13 gadiem
a Raimon Pauls grib klut par Latvijas basketbola federacijas prezidentu

  +6 [+] [-]

, 2011-08-02 12:41, pirms 13 gadiem
Mož lai pameklē labāk kādu mentu!

     [+] [-]

, 2011-08-02 14:21, pirms 13 gadiem
Vot, par to es runāju. Vecis ar zināšanām, pieredzi un pau.tiem grib būt galvenais savā jomā. Mūsu "vecis" turpina pļurkstēt par sieviešu tenisu, valdību un citām mazsvarīgām lietām.

     [+] [-]

, 2011-08-02 15:50, pirms 13 gadiem
Tu saki? rakstīja: Vot, par to es runāju. Vecis ar zināšanām, pieredzi un pau.tiem grib būt galvenais savā jomā. Mūsu "vecis" turpina pļurkstēt par sieviešu tenisu, valdību un citām mazsvarīgām lietām.
kursh ir musu? tas kursh bilde sezh blakus Sabonisam ar brillem?

  +1 [+] [-]

, 2011-08-03 08:01, pirms 13 gadiem
Tas kas bilde blakus Sabonim ir Valdas Garastas, viens no labakiem treneriem Lt.Ar zalgiri padomju laika kapaja pret CSKA, ar Lt neatkaribas laika tika pie pirmas bronzas Olimpiskajas, Sabonis pie vina saka spelet vecu limeni

     [+] [-]

, 2011-08-04 10:37, pirms 13 gadiem
Brolis rakstīja: Tas kas bilde blakus Sabonim ir Valdas Garastas, viens no labakiem treneriem Lt.Ar zalgiri padomju laika kapaja pret CSKA, ar Lt neatkaribas laika tika pie pirmas bronzas Olimpiskajas, Sabonis pie vina saka spelet vecu limeni
Nevis Valdas, bet Vlads.