Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Rezultāts nebija galvenais"

Andrejs Siliņš

Bagatskis: "Rezultāts nebija galvenais"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64.

"Man maz interesēja rezultāts, galvenais bija - lai pēc visa, ko esam jau līdz šim darījuši, rastos spēļu iemaņas," pēc pirmās pārbaudes spēles un uzvaras pret U-20 valstsvienību atzina Latvijas pieaugušo basketbola izlases galvenais treneris Ainārs Bagatskis.

Par spēli...

"Gandrīz nevienam spēlētājam spēles laiks nav lielāks par 20 minūtēm, visi izspēlējās apmēram vienādi. Man maz interesēja rezultāts, galvenais bija - lai pēc visa, ko esam jau līdz šim darījuši, rastos spēļu iemaņas. Bēdīgi ir tas, ka zaudējām grozu, jāizdara secinājumi. Kopumā vairāk vai mazāk notika tā, kā arī bija gaidīts, ja neskaita to, ka U-20 izlase iemeta sešus vai septiņus pēdējo sekunžu metienus (smejas). U-20 šī bija viena no pēdējām pārbaudes spēlēm, mums savukārt vēl ir daudz darba treniņzālē."

Par U-20 spēlētājiem, kas uzaicināti uz lielo izlasi...

"Ir šādi tādi secinājumi, bet pagaidām vēl pāragri runāt. Man vairāk interesēs tas, kā viņi spēlēs savā čempionātā. Tas ir primārais, par ko viņiem tagad arī ir jādomā. Pēc viņu čempionāta treneru kolektīvs izdarīs secinājumus un skatīsimies."

Par Blūma atteikumu...

"Jānis piezvanīja un pateica, ka nevarēs tomēr palīdzēt izlasei, lai arī pirms tam bijām visu izrunājuši. Bijām gatavojušies, ka viņš strādās daudz citādāk nekā pārējie, bijām vienojušies ar viņa potenciālo klubu. Diemžēl Jānis nebūs, kas, protams, ir liels zaudējums, jo viņš ir viens no pieredzējušākajiem spēlētājiem Latvijā. Noteikti noderētu viņa pieredze ne tikai laukumā, bet arī ģērbtuvē."

  -2 [+] [-]

, 2010-07-03 10:15, pirms 14 gadiem
Es uzskatu,ka si bus laba izlase ar labiem rezultatiem
Velu veiksmi Bagijam un Štelmaheram

  +2 [+] [-]

, 2010-07-03 14:11, pirms 14 gadiem
tā viņš arī teiks turnīra laikā.