Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

ASV sastāvā Pasaules kausam gaidāmi arī Hārdens, Vokers un Deiviss

Rolands Eliņš

ASV sastāvā Pasaules kausam gaidāmi arī Hārdens, Vokers un Deiviss
Džeimss Hārdens. Foto: Reuters/Scanpix

Prestižais ASV medijs “New York Times” vēsta, ka savu piekrišanu dalībai Pasaules kausa izcīņā Ķīnā devis “Hornets” līderis Kemba Vokers, kā arī izlases vadība sagaida, ka sastāvā būs arī Džeimss Hārdens un Entonijs Deiviss.

“Times” basketbola apskatnieks Marks Stains, kurš iepriekš jau ziņoja par ASV izlases vadības nolūkiem PK sastāvā iekļaut NCAA sensāciju Zaionu Viljamsonu, nosaucis vēl vairākus uzvārdus, ar kuriem ASV izlases galvenais treneris Gregs Popovičs rēķinās vasaras beigās gaidāmā turnīra sakarā.

ASV izlase šobrīd ir saņēmusi mutisku piekrišanu no “Hornets” saspēles vadītāja Kembas Vokera, un šeit jāpiemin, ka Vokeram šovasar beidzas līgums ar Šārlotas komandu, tiesa, grūti arī iztēloties, ka viņš brīvā aģenta statusā paliks īpaši ilgi. Tāpat Stains ziņo par to, ka ļoti sagaidāma ir arī “Pelicans” zvaigznes Entonija Deivisa spēlēšana izlasē.

Deivisa sakarā interesanti arī viņa vasaras plāni – iespējams, ka tobrīd viņš jau būs citas komandas sastāvā, jo viņa maiņas pieprasījums joprojām neesot atsaukts, lai gan “Pelicans” jaunā vadība risina ar viņu sarunas pēc pirmā drafta numura iegūšanas. Un Deivisa spēlēšana izlasē ir interesanta arī tieši šī pirmā drafta numura dēļ – iespējams, ka Pasaules kausa izcīņa būs pirmā reize, kad kopā laukumā dosies Deiviss un Viljamsons, iespējams, izmēģinot kāda varētu būt viņu kopējā spēle “Pelicans” sastāvā.

Sagaidāms, ka ASV izlasē būs arī šīs sezonas pārliecinoši rezultatīvākais NBA spēlētājs Džeimss Hārdens, aizvadītās sezonas MVP, kura Hjūstonas “Rockets” šoreiz izstājās konferences pusfinālā. Hārdens iepriekš izlasē spēlēja 2014. gada Pasaules kausā un Londonas olimpiskajās spēlēs. Šosezon NBA viņš izcēlās ar 36.1 punktu vidēji spēlē.

Stains arī norāda, ka ASV izlases vadība arvien vēlamāk raugās arī Jūtas “Jazz” saspēles vadītāja Donovana Mičela virzienā, kurš NBA aizvadīja savu otro sezonu. Ieskaitot Mičelu, izskanējuši pieci uzvārdi no 12, kas jāiekļauj izlases galīgajā sastāvā.

Pasaules kausā ASV spēlēs vienā grupā ar Turciju, Čehiju un Japānu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/TheSteinLine/st...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-02 20:28, pirms 5 gadiem
Ieraudzīt ko Bārda var izdarīt pec starptautiskajiem noteikumiem un kā piemēroties - tā dēļ vien vispār ir vērts visu to skatīties !

  -1 [+] [-]

, 2019-06-02 20:34, pirms 5 gadiem
Diez to pasaules kausu pa tv rādīs?

  -2 [+] [-]

, 2019-06-02 20:38, pirms 5 gadiem
Pastaiga USA!PČ jēga būs skatīties tikai USA spēles!

     [+] [-]

, 2019-06-02 20:42, pirms 5 gadiem
kuklitis rakstīja: Ieraudzīt ko Bārda var izdarīt pec starptautiskajiem noteikumiem un kā piemēroties - tā dēļ vien vispār ir vērts visu to skatīties !
Ja kas, viņš jau 2014 PČ bija rezultatīvākais usa sastāvā, tā, ka šaubos vai viņam tie starptautiskie noteikumi traucës.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-02 20:49, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Pastaiga USA!PČ jēga būs skatīties tikai USA spēles!
Paskatīsimies, Olimpiādē arī daudzi teica, ka būs pastaiga, bet vairākas spēles knapi vinnēja...

  -1 [+] [-]

, 2019-06-02 21:00, pirms 5 gadiem
Vajag vēl Kevinu Durantu.

     [+] [-]

, 2019-06-02 21:55, pirms 5 gadiem
ilgonix rakstīja: Diez to pasaules kausu pa tv rādīs?
Ir daudz "interesantākas" lietas... daiļslidošana, dievkalpojumi... Eirovīzija...

  -1 [+] [-]

, 2019-06-02 22:07, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Ir daudz "interesantākas" lietas... daiļslidošana, dievkalpojumi... Eirovīzija...
Tad kāpēc Tu esi šeit? 🤔

     [+] [-]

, 2019-06-04 10:00, pirms 5 gadiem
markes rakstīja: Tad kāpēc Tu esi šeit? 🤔
Vinam dailslidoshana patiik