Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1458, Did:0, useCase: 3

Novickim pirmajā spēlē 18 punkti, Vācijai uzvara

Novickim pirmajā spēlē 18 punkti, Vācijai uzvara
Foto: EFE

Piektdienas vakarā pirmā pārbaudes spēle Vācijas basketbola izlases sastāvā šajā vasarā bija Dirkam Novickim, kura rezultatīvais sniegums sekmēja uzvaru pār Beļģiju - 71:65. Šovakar vāciešiem nākamā pārbaudes spēle pret Grieķijas izlasi.

Novickis debitē ar uzvaru

Šonedēļ Vācijas izlasei nometnē tika sagaidīti abi NBA spēlētāji - Dirks Novickis, kā arī naturalizētais Kriss Keimens. Piektdienas vakarā Novickim bija pirmā spēle pēc desmit nedēļu pārtraukuma, kad viņš pēdējo reizi devās laukumā, kļūstot par NBA čempionu ar Dalasas "Mavericks". Bambergā notiekošajā četru komandu pārbaudes turnīra pirmajā dienā pilnas zāles (6800 skatītāji) klātbūtnē Vācija pārspēja Beļģiju (71:65), bet Novickis kļuva par rezultatīvāko spēlētāju ar 18 punktiem, kā arī sešām atlēkušajām bumbām un astoņiem izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem. Keimens bija otrs rezultatīvākais ar 17 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām.

Jāpiebilst, ka Vācijas izlases galvenais treneris Dirks Bauermans izvēlējās piešķirt līdzīgu spēles laiku gan Novickim, gan arī Keimenam, kuri nospēlēja 22 ar pusi minūtes. Beļģijas labā Lauversam 14 punkti, bet Markuss Feisons atzīmējās ar desmit punktiem. Šovakar (pl. 18:30) Vācija tiksies ar Grieķiju, kas pirmajā dienā negaidīti pārliecinoši ar 62:38 apspēlēja Turciju - pagājušā gada pasaules vicečempionus. Pirms Vācijas-Grieķijas spēles savā starpā tiksies Beļģija un Turcija.

Šovakar Latvija-Lietuva un daudzas citas spēles

Gatavojoties Eiropas čempionātam, pārbaudes spēles šovakar būs arī citām izlasēm. Latvijas izlasei principiāla spēle pret Lietuvu, bet ne mazāk interesanta solās būt cīņa Malagā, kur Spānija uzņems Slovēniju. Anglijā turpināsies vairāku komandu pārbaudes turnīrs, kurā Latvijas pretiniece Francija spēkosies ar Horvātiju. Turpat norisināsies arī Lielbritānijas-Ķīnas spēle, bet Maķedonijas pilsētā Skopjē savā starpā tiksies Melnkalne ar Jaunzēlandi.

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

  +6 [+] [-]

, 2011-08-20 13:34, pirms 13 gadiem
Turki iemeta 38 punktus ? johaidī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-20 14:06, pirms 13 gadiem
Turcijai taadas zvaigznes un pedeeja 1/4 2 punkti johaidii grieķiem tik montruaala aizsardziiba?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-08-20 16:17, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: izskatās, ka Grieķus ņem visi, kas to grib! galīgi savā krīzē noslīdējuši
jā, turki tā kārtīgi viņus paņēma

     [+] [-]

, 2011-08-20 16:57, pirms 13 gadiem
Hahaa, un cilvēki vēl sūdzas ka LN izlasei ir problēmas.
gilbis rakstīja: Turki iemeta 38 punktus ? johaidī

     [+] [-]

, 2011-08-20 17:10, pirms 13 gadiem
Tu saki? rakstīja: Hahaa, un cilvēki vēl sūdzas ka LN izlasei ir problēmas.
kas tā tāda LN?:O