Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1458, Did:0, useCase: 3

Grieķija paliek bez Šorcanita

Grieķija paliek bez Šorcanita
Sofoklis Šorcanitis
Foto: AP

Grieķijas basketbola izlasei šīgada Eiropas čempionātā nāksies iztikt bez viena no saviem labākajiem spēlētājiem groza apakšā centra Sofokļa Šorcanita, kurš valstsvienību pametis personīgu iemeslu dēļ.

Otrdienas vakarā nepatīkamu ziņu saņēma Grieķijas izlase, kurai šovasar būs jāiztiek bez centra Sofokļa Šorcanita. Grieķijas basketbola federācijas izplatītajā paziņojumā norādīts, ka spēlētājs izlasi pametis personīgu iemeslu dēļ. Pēc neoficiālas informācijas Šorcanitis lūdzis atļauju uz kādu laiku pamest valstsvienības nometni, jo veselības problēmas piemeklējušas viņa draudzeni. Izlases pārstāvji šādu lūgumu esot noraidījuši, kas licis Šorcanitim nolemt par izlases pamešanu.

Šādas ziņas gan noraidījis Grieķijas izlases galvenais treneris Ilass Zuross, kurš atzinis, ka Šorcanitis neko tādu nav prasījis. Šorcanitis, kurš iemantojis tādas iesaukas kā "Big Sofo" un "Baby Shaq", komandu pametis, lai arī bijuši mēģinājumi pierunāt 26 gadus veco basketbolistu palikt izlasē.

Paliekot bez Šorcanita, turpina pieaugt to spēlētāju saraksts, kas šovasar nespēlēs Grieķijas izlasē. To skaitā arī tādi spēlētāji kā Diamantidis, Spanulis, Papalukass, Carcaris, Perperoglou un Mavrokefalidis.

Izmantotie resursi:
Åėėēķ韎 Ļģļóšļķäßį Źįėįčļóöįßńéóēņ
Home of Basketball | TalkBasket.net

  +3 [+] [-]

, 2011-08-03 00:28, pirms 13 gadiem
un viņu gribēju redzēt čempī,kā spēlē..

  +2 [+] [-]

, 2011-08-03 00:35, pirms 13 gadiem
nu skats kaa riktiigam spartietim..D..es par griekji..

  +3 [+] [-]

, 2011-08-03 00:43, pirms 13 gadiem
Diamantidis, Spanulis, Papalukass, Carcaris, Perperoglou un Mavrokefalidis, Baby Shaq

apm tas pats kas mums ;DD

  +2 [+] [-]

, 2011-08-03 02:10, pirms 13 gadiem
es tiesam velejos vinu redzet

  +1 [+] [-]

, 2011-08-03 05:57, pirms 13 gadiem
ļoti žēl tiešām,kad BAby shaq nespēlēs...
pēdējos gados čalis ir daudz pielicis aizsardzībā un uzbrukumā...šī gada eurolīgas final four rādīja atzīstamu sniegumu..
Izskatās,ka grieķiem nāksies arī vairāk jaunie spēlētāji iesaistīt...skatīsimies,kā viņiem sanāks....