Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Novembrī mainīti četru LSBL un vienas LBL spēles laiki

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Novembrī mainīti četru LSBL un vienas LBL spēles laiki
"TTT Rīga"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc komandu savstarpējas vienošanās Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēle starp "TTT Rīga" un "TTT junioru" vienībām pārcelta uz trešdienu, 2. novembri, plkst. 18:00. Notikušas arī vairākas citas izmaiņas.

Pēc komandu savstarpējas vienošanās, tuvākā spēle starp “Liepājas Papīra” un SK “Cēsis” komandām notiks 2. novembrī plkst. 20:00 Cēsīs.

Otrdien, 8. novembrī, paredzētā spēle starp “TTT juniorēm” un U16 izlasi pārcelta uz piektdienu, 11. novembri, plkst. 17:30. Sacensība notiks Rīgas 47. vidusskolā, mājinieču lomā esot U16 izlases spēlētājām.

Sakarā ar sporta zāles noslogotību, 27. novembra spēle starp SK “Cēsis” un Daugavpils Universitātes komandām sāksies plkst. 14:00.

Jau ziņojām, ka saskaņā ar Cēsu zāles tehniskā aprīkojuma neatbilstību LBL Nolikuma prasībām 4.novembra Latvijas Basketbola līgas spēle starp “VEF Rīga” un “BA Turība” komandām notiks Baldones sporta kompleksā, Iecavas ielā 2a. Sacensības sākums plkst. 19:30.

Izmantotie resursi:
basket.lv