Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Ardievas Losandželosai: "Sparks" aiztirgo Meibriju uz Dalasu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ardievas Losandželosai: "Sparks" aiztirgo Meibriju uz Dalasu
Marina Meibrija 2020. gada 19. februārī. Foto: Renārs Koris

Sieviešu nacionālajā basketbola asociācijā turpinās "brīvā aģentūra" jeb spēlētāju aktīvās tirdzniecības periods. "Los Angeles Sparks" piektdien, 21. februārī, aiztirgoja otrā gada spēlētāju Marinu Meibriju uz Dalasas "Wings", apmaiņā iegūstot otrās kārtas izvēles tiesības 2021. gada WNBA draftā.

Losandželosas klubs tirdzniecībā iesaistījās ļoti aktīvi. “Sparks” parakstīja līgumu ar divkārtējo WNBA čempioni Kristiju Toliveru – aizsardze pērn aizstāvēja “Washington Mystics” krāsas, bet 20. februārī paziņoja par vienas sezonas līgumu ar veterāni, četrkārtējo līgas čempioni Simonu Ogastus.

Pēc titulēto spēlētāju iegūšanas Losandželosai bija nepieciešama lielāka elastība, plānojot nākamos soļus. Kā likums, šādās situācijās tiek aizmainītas spēlētājas ar mazākiem līgumiem. Meibrija debijas sezonā piedalījās 31 spēlē, vidēji gūstot 4,0 punktus, izcīnot 1,2 atlēkušās bumbas un izdarot 1,0 rezultatīvu piespēli.

Gaidāms, ka "Wings" rindās Meibrija apvienosies ar ilggadējo cīņubiedri no "Notre Dame" laikiem – Dalasā pērn profesionāles karjeru sāka pazīstamā snaipere Arike Ogunbovale. Arike šobrīd ar Turcijas klubu “Ormanspor” cīnās Eiropas kausa “Round of 8” kārtā, kamēr Meibrija un Rīgas TTT mēģinā kvalificēties Eiropas kausa ceturtdaļfinālam.

Jāatzīmē, ka Ogastus visu līdzšinējo karjeru aizvadīja “Minnesota Lynx” rindās, bet pēdējā sezonā izvēlējusies doties uz Eņģeļu pilsētu. LSU absolvente Mineapolē spēlēja no 2006. līdz 2019. gadam, šajā laikā kļūstot par 11. rezultatīvāko spēlētāju WNBA vēsturē. Viņai bieži uzticēti izšķirošie metieni. “Sparks” tagad ir četri bijušie pirmie drafta numuri – Ogastus, Kendisa Pārkere, kā arī māsas Nneka un Činija Ogvumīkes.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/wnba/story/_/i...
https://www.espn.com/wnba/story/_/i...

  -1 [+] [-]

, 2020-02-22 08:38, pirms 4 gadiem
Prātam neaptverami notikumu pavērsieni wnba

     [+] [-]

, 2020-02-22 08:48, pirms 4 gadiem
Nevar viņu no TTT kaut kur aiztreidot?

  +1 [+] [-]

, 2020-02-22 09:39, pirms 4 gadiem
john_isner_110096780324187 rakstīja: Nevar viņu no TTT kaut kur aiztreidot?
Nekādā gadījumā. Lai kādā viņa ir neformā, bez Marinas mēs jau šobrīd būtu zaudējuši visas izredzes tikt Eiropas kausā! Tagad tās pirms pēdējās kārtas pat ir ļoti labas. Protams, jāpateicas arī tam, ka esam nokļuvuši vājākajā grupā. Jo Vētra ar 3 uzvarām ir jau ārā.

     [+] [-]

, 2020-02-22 10:00, pirms 4 gadiem
ak68 rakstīja: Nekādā gadījumā. Lai kādā viņa ir neformā, bez Marinas mēs jau šobrīd būtu zaudējuši visas izredzes tikt Eiropas kausā! Tagad tās pirms pēdējās kārtas pat ir ļoti labas. Protams, jāpateicas arī tam, ka esam nokļuvuši vājākajā grupā. Jo Vētra ar 3 uzvarām ir jau ārā.
Tev interesē tikai šīs sezonas rezultāts? Tas neko neietekmēs, tāpat nākošgad flagmanis Eiropā necīnīsies. Jau tagad aldziņas un maksājumi kavējas.
Man vairāk sāp, ka kaut kādai ''zvaigznei'' ļauj darīt un uzvesties, kā grib. Tajā pat laikā vietējās sēž malā un lādiņus pienes. Ņemot tādas Marinas, neizaudzināsim mēs savas spēlētājas. Varbūt vajadzētu naturalizēt viņu, ko?

     [+] [-]

, 2020-02-22 10:01, pirms 4 gadiem
Kamēr veči spēlē 1 klubā un uzlasē dāmas paspēj vismaz divās līgās vuenā mierā.

     [+] [-]

, 2020-02-22 11:14, pirms 4 gadiem
john_isner_110096780324187 rakstīja: Tev interesē tikai šīs sezonas rezultāts? Tas neko neietekmēs, tāpat nākošgad flagmanis Eiropā necīnīsies. Jau tagad aldziņas un maksājumi kavējas.
Man vairāk sāp, ka kaut kādai ''zvaigznei'' ļauj darīt un uzvesties, kā grib. Tajā pat laikā vietējās sēž malā un lādiņus pienes. Ņemot tādas Marinas, neizaudzināsim mēs savas spēlētājas. Varbūt vajadzētu naturalizēt viņu, ko?
Protams, ka sezonas rezultāts ir svarīgs. Tomēr Eiropas kausa 1/4fināls ir nopietns līmenis. Tur būs spēcīgas pretiniecas, tomēr ne tāda līmeņa, lai TTT nebūtu nekādu izredžu. Varam jau veidot komandu tikai no vietējām basketbolistēm, taču tā komanda diez vai pat EWBL uzvarēs. Pirms 5 gadiem jau šāda situācija bija.
Ja par Marinu, tad, kas zina. Iepazīsies Dalasā ar Porziņģi un... Tas pēdējais gan joks, neņem galvā.