Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Sun" pagarinājumā piekāpjas "Liberty"

Jānis Pārums

"Sun" pagarinājumā piekāpjas "Liberty"
Renē Montgomerija
Foto: turner.com

Aizvadītajā naktī Sieviešu Nacionālajā Basketbola asociācijā (WBNA) Konektikutas "Sun", joprojām spēlējot bez Anetes Jēkabsones Žogotas, papildlaikā atzina Ņujorkas "Liberty" pārākumu ar 74:82.

Lai gan spēles rezultātu atklāja Konektikutas komanda, pirmajā puslaikā veiksmīgāk kopumā darbojās "Liberty". Jau pirmajā desmitminūtē ņujorkietes sasniedza +9, bet otrās ceturtdaļas gaitā bija vadībā arī ar 14 punktu pārsvaru (28:14). Pēc puslaika "Sun" desmit punktu deficīts – 30:40.

Arī otrajā puslaikā ilgu laiku notikumus laukumā kontrolēja "Liberty", tomēr tuvojoties mača beigām pārsvars arvien dila. Par pamatlaika beigu varoni kļuva Montgomerija, kura guva deviņus pēdējos komandas punktus un 11 no saviem 23 tieši pēdējā ceturksnī. Tieši viņa 4.2 sekundes līdz finālsirēnai realizēja tālmetienu, panākot 72:72.

Diemžēl pagarinājumā "Sun" basketbolistēm neizdevās tikt pie panākuma. "Liberty" papildu piecās minūtēs bija pārākas, ļāva "Sun" iemest vien divus punktus, sagādājot Konektikutas komandai zaudējumu ar 74:82.

"Sun" rindās 23 punktus guva Renē Montgomerija, ar 14 izcēlās Tīna Čārlza, bet "Liberty" panākumu ar 24 punktiem kaldināja Keipija Pondekstere. Anete Jēkabsone Žogota joprojām atlabst pēc operācijas un nespēlēja arī šoreiz.

Citās spēlēs: Losandželosas "Sparks" pagarinājumā ar 86:83 pieveica Tulsas "Shock", bet Sietlas "Storm" tika galā ar Sanantonio "Silver Stars" – 80:74.

Izmantotie resursi:
WNBA.com

  +3 [+] [-]

, 2010-07-21 11:05, pirms 14 gadiem
Kopš Anete nespēlē, Sun pārsvarā zaudējumi vien krājas..