Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra: "Basketbols nav datorspēle!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Vētra: "Basketbols nav datorspēle!"
Gundars Vētra
Foto: cskabasket.ru

''Basketbols nav datorspēle. Jāsacenšas ar dzīviem cilvēkiem. Tāpēc šoreiz atšķirībā no citiem mačiem spēli uzsākām vāji,'' pēc vakar izcīnītās uzvaras Krievijas Superlīgā pār Kurskas ''Dinamo'' (72:52) atzina Maskavas ''CSKA'' galvenais treneris Gundars Vētra.

''Spēli uzsākām slikti gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Pateicoties minūtes pārtraukumiem un spēlētāju maiņām, spēli izdevās līdzsvarot. Sākot no otrās ceturtdaļas, kontrolējām mača gaitu, spēlējām savu basketbolu un jutāmies pārliecināti par saviem spēkiem,'' aizvadīto spēli atceras Gundars Vētra.

''Basketbols nav datorspēle. Jāsacenšas ar dzīviem cilvēkiem. Tāpēc šoreiz atšķirībā no citiem mačiem spēli uzsākām vāji. Tagad jātiek skaidrībā, kas īsti notika. Iespējams, pārāk daudz pakļāvāmies pretinieču rupjajam spēles stilam. Varbūt patraucēja mazā zāle vai kādi citi iemesli,'' izteicās latvietis.

Izmantotie resursi:
cskabasket.com

  +5 [+] [-]

, 2008-10-19 15:35, pirms 16 gadiem
labriit! protams, ka nav..