Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētras "UGMK" turpina uzvarēt

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Vētras "UGMK" turpina uzvarēt
Gundars Vētra
Foto: Ria Novosti / Top Foto

Uzvaru Krievijas Superlīgas čempionātā šodien izcīnīja Gundara Vētras trenētā Jekaterinburgas ''UGMK'', savā laukumā ar rezultātu 81:62 uzvarot vienu no turnīra pastarītēm Sanktpēterburgas ''Spartak''.

Jau pašā mača sākumā spēles iniciatīvu savās rokās pārņēma mājinieki, neatdodot to līdz pat pirmā puslaika beigām. Pēc 20 nospēlētām minūtēm Vētras klubs atradās visai komfortablā pārsvarā - 42:28.

Lai arī pirmajā puslaikā toni laukumā noteica ''UMGK'', trešajā ceturtdaļā aina uz parketa un tablo mainījās. ''Spartak'' guva uz pusi vairāk punktu nekā mājinieces (18:9) un samazināja pretinieču pārsvaru līdz pieciem punktiem - 46:51. Nelielais pārtraukums starp ceturtdaļām par labu nāca ''UMGK'' basketbolistēm, kuras mača izšķirošajā desmitminūtē apliecināja savu favorīšu statusu un galu galā izcīnīja visai pārliecinošu un loģisku uzvaru ar rezultātu 81:62.

Uzvarētāju labā rezultatīvākā ar 18 punktiem bija Agneška Bibržicka, savukārt Sandrina Gruda atzīmējās ar 16 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām. Zaudētāju rindās 20 punkti Olgai Firsovai.

Šosezon Jekaterinburgas ''UGMK'' 18 spēlēs izcīnījusi 16 uzvaras un piedzīvojusi tikai divus zaudējumus. Turnīra tabulā Vētras trenētais klubs ieņem dalītu 1. vietu ar Maskavas apgabala ''Spartak''.

Izmantotie resursi:
basket.ru

  -1 [+] [-]

, 2009-03-17 13:37, pirms 15 gadiem
Edgar Bērziņ - tava ziņa par NVS sportistu Gundaru Vētru ir vienaldziga tiem, kas ir par Latviju basketbolā....Vētra pats izvēlējās savu nodevēja ceļu NVS un Krievijā....kamēr viņš neatvainosies Latvijas basketbola faniem publiskā preses konferencē par nodevību 1992.gadā - tikmēr viņš ir nulle - vai precīzāk absolūta nulle Latvijas basketbolā....bet tu Edgar ,varētu lietu vērst par labu - palūdz Vētras kungu - lai viņš atvainojas faniem...

     [+] [-]

, 2009-03-17 16:14, pirms 15 gadiem
Dakot,esi aptaurēts vai izliecies? Pašam neapnīk?

     [+] [-]

, 2009-03-17 16:36, pirms 15 gadiem
zidans rakstīja: Dakot,esi aptaurēts vai izliecies? Pašam neapnīk?
...kam man būtu jāapnīk?....maniem principiem?....bez principiem un mugurkaula varbūt vari tu eksistēt....ir jau ļautiņi, kuri ļogās un viņiem ir labi......neesmu pa šo laiku dzirdējis, ka Vētra būtu atvainojies faniem....tā ka ši tēma joprojām ir aktuāla....

     [+] [-]

, 2009-03-17 16:52, pirms 15 gadiem
Vari uzskatīt Vētru par absolūto nulli LV basketbolā, bet viņš ir treneris iespējams labākajai sieviešu basketbola komandai eiropā.Un par to arī esports raksta.īpaši tev vajadzētu esportu-2 analogu Latvijas radio 2,kur skan tikai latviešu šlāgeri un tu varētu nelasīt ne par Ķīnu,ne ASV utt.

     [+] [-]

, 2009-03-18 10:31, pirms 15 gadiem
nevajag "zidan" pārspīlēt Vētras varējumu un viņš vairs netrenē CSKA....kad viņš trenēja "ķēves" (CSKA sieviešu komandu iesauka), tad bija attaisnojums par viņu rakstīt, jo eirokausos bija vienā grupā ar TTT....bet arī tad jau bija par daudz -vismaz reizi nedēļā, kamēr par citiem TTT pretiniekiem tik pat kā nemaz... a tagad?....neredzu iemeslu rakstīt par Vētru biežāk kā reizi sezonā....