Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Ar katru ceturtdaļu spēlējām labāk"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Pēc sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" pirmās uzvaras FIBA Eirolīgā pār Francijas komandu "ESBVA Lille Metropole" 83:65, komentārus sniedza treneri un spēlētājas.


Ainārs Čukste, "TTT Rīga" galvenais treneris:
"Esam apmierināti ar komandas sniegumu un sasniegto rezultātu. Sākumā bijām nedaudz nobijušies un uztraukušies, taču ar katru ceturtdaļu mūsu pārliecība un snieguma kvalitāte auga. Domāju, ka varam spēlēt labāk. Sāksim gatavoties spēlei ar „Fenerbahce”."


Oļena Žeržerunova, „TTT Rīga” spēlētāja
: „Demonstrējām augstu metienu precizitāti. Domāju, ka tas bija izšķirošais uzvaras sasniegšanā. Trenējāmies šajā arēnā tikai vienu dienu, taču viss veicās labi. Pretinieku komanda bija apjukusi, jo visas mūsu spēlētājas laukumā guva punktus un sekmēja uzvaru.”


Abdū Ndiaje, „ESBVA Lille Metropole” galvenais treneris:
„Vispirms apsveicu „TTT” komandu ar uzvaru. „TTT” bija agresīvāka laukumā un labāka tālmetienu izpildīšanā. Lai gan mūsu komandas ir apmēram vienā līmenī, pretinieces laukumā bija agresīvākas.”


Ketija Vambe:
„Kā treneris teica, spēlējām ne pārāk labi un zaudējām pārāk daudz bumbu. Pretiniecēm bija laba metienu precizitāte un viņas spēlēja tiešām labi. Viņas vairāk gribēja uzvarēt. Mums daudz kā pietrūka un tāpēc mēs zaudējām. Šis ir mūsu pirmais gads Eirolīgā un centīsimies uzlabot sniegumu.”


Foto: Romualds Vambuts

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-14 12:39, pirms 17 gadiem
riga sak atgriezties grandi!ja turpinas rigas dome un sponsori ieguldit naudu tad lai ka to negribetu atzit barona un BK ventspils fani driz bus tikai divi konkurentspejigi klubi viriesu liga un viens sieviesu!parejie bus tikai ka statisti kaut kas lidzigs ka krievija...bet ari statisti var uzveikt grandus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-14 12:46, pirms 17 gadiem
Batigola

varbut bet saubos ka VEF sponsori un pats VV samierinasies ar teiksim 2-3 vietu!
ja bus izredzes uz ko lielaku bus ari cita limena speletaji...ok varbut jauniesi bet nu cita limena janiesi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-14 13:05, pirms 17 gadiem
Ehhh, saldēdiens laikā, kad ar ģimeni jāskatās salūts

     [+] [-]

, 2007-11-14 13:06, pirms 17 gadiem
domaju ja LMT aizies pie ASK tad budzets vispar bus dievigi jauks un ja kargins piemetis vel vienu summu kas lidzinasies vina limuzina maibeha izmaksam tad ar nakamsezon bus labak

     [+] [-]

, 2007-11-14 13:06, pirms 17 gadiem
es ar esmu par iespejas vairakiem stipriem klubiem!