Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra: "Mūsu uzdevums bija neapstāties"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vētra: "Mūsu uzdevums bija neapstāties"
Gundars Vētra Eirolīgas spēlē Košicē
Foto: www.fibaeurope.com

"Kurskai izdevās lielisks vakars. Pretinieces iemeta 15 no 26 trīspunktu metieniem, labi kustināja bumbu un atrada labas pozīcijas brīviem metieniem," pēc zaudējuma Gundara Vētras trenētajai Kurskas "Dinamo" vienībai teica Krakovas basketbola kluba "Wisla Can-Pack" galvenais treneris Stefans Sviteks.

Nnemkadi Ogvumaika, Kurskas spēlētāja

“Manuprāt, aizvadījām spēli ļoti enerģiski. Tas bija ļoti labi. Mēs spēlējām saliedēti un centāmies būt agresīvas. Kā redzējāt, labi cīnījāmies par atlēkušajām bumbām un aizskrējām ātrajos uzbrukumos. Neklājās viegli, spēle nebija komfortabla, taču mēs atdevām visus spēkus.”

Stefans Sviteks, Krakovas treneris

“Pirmajā spēlē labāk nospēlējām aizsardzībā un varējām viņas apturēt. Kurskai izdevās lielisks vakars. Pretinieces iemeta 15 no 26 trīspunktu metieniem, labi kustināja bumbu un atrada labas pozīcijas brīviem metieniem. Pirmajā spēlē cīnījāmies disciplinētāk, šodien pieļāvām pārāk daudz kļūdu. Ja paskatās statistikā, Kurskas spēlētājas izdarīja par 17 metieniem vairāk nekā mēs.”

Gundars Vētra, Kurskas treneris

“Vēlējāmies spēlēt ātrāk un agresīvāk, jo Krakovā tieši tā nospēlēja pretinieces. Viņas centās mūs apturēt, viņas mainīja aizsardzību no zonas uz cilvēks-cilvēks aizsardzību. Mūsu uzdevums bija neapstāties un spēlēt agresīvi abos laukuma galos. Centāmies aktīvi mainīt spēlētājas, lai nezaudētu tempu.”

Izmantotie resursi:
Dynamo Kursk - Wisla Can-Pack | EuroLeague Women

  -2 [+] [-]

, 2015-01-15 07:36, pirms 9 gadiem
Vetrovs ir nodevējs !

     [+] [-]

, 2015-01-15 08:39, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: Vetrovs ir nodevējs !
Tu esi daudz sliktāks!!!

     [+] [-]

, 2015-01-15 11:27, pirms 9 gadiem
aizerman, vari bučot nodevēja pakaļu - tà ir Tava brīva izvèle, bet es gaidu no viņa - ka nometīsies ceļos LTV sporta studijā uz grìdas un lūgs piedošanu visiem Latvijas basketbola faniem par 1992.gadu, tad viņam taps piedots un aizmirsīsim šo nodevìbas tēmu...