Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētras klubam uzvara Krievijas Superlīgas līderu mačā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vētras klubam uzvara Krievijas Superlīgas līderu mačā
Gundars Vētra
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Gundara Vētras trenētā Krievijas basketbola Superlīgas komanda Jekaterinburgas ''UGMK'' šodien līgas līdervienību mačā viesos ar 76:70 pārspēja Maskavas apgabala komandu ''Spartak'' un ir ļoti tuvu uzvarai Regulārajā čempionātā.

''UMGK'' revanšējās ''Spartak'' par pirmajā aplī piedzīvoto zaudējumu ar 75:79. Pēc šīs uzvaras gan ''UGMK'', gan ''Spartak'' ir pa 15 uzvarām 17 mačos. Regulārajā čempionātā visām komandai palicis aizvadīt vienu spēli. Vētras klubs 16.martā spēlēs pret Sanktpēterburgas ''Spartak''. Uzvaras gadījumā ''UGMK'' nodrošinās pirmo vietu Regulārajā čempionātā, jo vienāda punktu skaita gadījumā ar Maskavas apgabala ''Spartak'' (šāds variants izskatās ļoti reāls) Vētras klubam būs priekšrocība, jo savstarpējos mačos katra komanda izcīnījusi pa vienai uzvara, bet kopējo punktu ziņā ''UGMK'' attiecībā pret ''Spartak'' ir +2.

Ar Maskavas apgabala ''Spartak'' Vētras klubam pēdējā laikā sanāk spēlēt itin bieži. Pagājušajā nedēļā ''UGMK'' pieveica ''Spartak'' Krievijas kausa finālā, un abām komandām jātiekas arī Eirolīgas pusfinālā.

Izmantotie resursi:
basket.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-03-12 19:29, pirms 15 gadiem
Nu gan "operatīva" informācija... Bet spēle ļoti interesanta bija! Vienu brīdi likās jau, ka spartaks tomēr pārņem spēli un ugmk salūzīs, bet beigās saņēmās

     [+] [-]

, 2009-03-12 19:35, pirms 15 gadiem
Vētra ir Krievijas vai NVS speciālists...
Slēpts komentārs: labais333

     [+] [-]

, 2009-03-12 20:07, pirms 15 gadiem
labais333 rakstīja: vētra ir visu laiku labākais latvijas basketbola treneris,nav šaubu......un tas tikai trenera karjeras sākumā,malacis!
un malacis,ka spēlēja nvs,es arī ne mirkli nešaubītos
tu vismaz pats saproti par ko raksti?

  -1 [+] [-]

, 2009-03-12 20:39, pirms 15 gadiem
Domaju ka UMMC kļus par Čempionem

Vetram noveelu to labako