Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Cēsu basketbolistes sagrauj "MRU"

Jānis Pārums

Cēsu basketbolistes sagrauj "MRU"
Kristena Menna
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Lietuvas Sieviešu Basketbola līgas čempionātā 19. uzvaru 21 spēlē izcīnīja sporta kluba "Cēsis" basketbolistes, kas savā laukumā ar 106:43 izrēķinājās ar Lietuvas komandu "MRU".

Četru dienu laikā cēsnieces aizvadīja trīs spēles ar Lietuvas komandām, izcīnot trīs pārliecinošas uzvaras. Pirmās divas no tām tika svinētas izbraukumā Kauņā un Marijampole, piektdien vidzemnieces atgriezās pašmāju publikas priekšā.

MRU sastāvā ievērojamākā figūra ir galvenais treneris Aļģirds Budenas, kurš vēl pērn vadīja Marijampoles "Arvi". Tagad Suvalkijā palikusi tikai kadetu komanda, bet treneris pārcēlies uz galvaspilsētu, kur vada nesen izveidoto Universitātes komandu.

Cēsu klubs noslēdzis trešo no četriem apļiem Lietuvas čempionātā, ar deviņpadsmit panākumiem saglabājot pirmo vietu kopvērtējumā (bilance 19-2). Par spēli un uzvaru mazāk ir daudzkārtējām Lietuvas čempionēm Viļņas "Teo basket" (18-2). Par trešo pozīciju cīnās trīs komandas - Klaipēdas "Lemminkainen", Kauņas "Laisve" un "LKKA Aistes".

Jau pirmā ceturtdaļa apliecināja, ka lietuvietes cēsniecēm nebūs nopietnas konkurentes – 26:9. Nākamajā desmitminūtē gan spēle bija krietni līdzīgāka un "Cēsu" pārsvars būtiski nepieauga. Pārtraukumā ejot – 50:30.

Graujoši tika aizvadīta trešā ceturtdaļa, kuru "Cēsis" uzvarēja ar 37:2 (!). Lai gan pēdējā ceturksnī rezultativitāte bija mazāka, cēsnieces guva pārliecinošu panākumu, pārsniedzot arī simts punktu robežu – 106:43.

Uzvarētājām 25 punktus guva Kristena Menna, savukārt Kristena Morisa atzīmējās ar 22 punktiem. 19 punkti, deviņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles Ievas Tāres rēķinā.

Cēsu klubs noslēdzis trešo no četriem apļiem Lietuvas čempionātā, ar deviņpadsmit panākumiem saglabājot pirmo vietu kopvērtējumā (bilance 19-2). Par spēli un uzvaru mazāk ir daudzkārtējām Lietuvas čempionēm Viļņas "Teo basket" (18-2). Par trešo pozīciju cīnās trīs komandas - Klaipēdas "Lemminkainen" (12-8), Kauņas "Laisve" (11-9) un "LKKA Aistes" (12-8).

Lietuvas Sieviešu Basketbola līga

Cēsis – MRU 106:43 (26:9, 24:21, 37:2, 19:11)
Cēsis: Menna 25, Morisa 25, Tāre 19, Valentiene 18, Zeltiņa 6, Vītola 6, Horelika 6, Krastiņa 2, Ozoliņa 2.

Izmantotie resursi:
lmkl.lt

  -1 [+] [-]

, 2010-02-12 21:17, pirms 14 gadiem
Šitas gan varētu visai mazai sabiedrības daļai interesēt. Tas laikam tas super turnīrs, par kuru tik ļoti plēsās KK, kura dēļ gandrīz vai Latvijā otro sezonas pusi negribēja spēlēt. Njā, līmenis vēl zemāks kā LSBL un rēcīgi, ka šitādam turnīram ir sapirkts sastāvs ar trīs ārzemniecēm un četriem treneriem.

     [+] [-]

, 2010-02-12 21:32, pirms 14 gadiem
jbk rakstīja: Šitas gan varētu visai mazai sabiedrības daļai interesēt. Tas laikam tas super turnīrs, par kuru tik ļoti plēsās KK, kura dēļ gandrīz vai Latvijā otro sezonas pusi negribēja spēlēt. Njā, līmenis vēl zemāks kā LSBL un rēcīgi, ka šitādam turnīram ir sapirkts sastāvs ar trīs ārzemniecēm un četriem treneriem.
vecīt, tu tūliņ tiksi nolemts cēsu mīnusu jūrai