Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Sapņa" vietā "Cerība": Babkina atgriežas "Nadezhda" klubā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Sapņa" vietā "Cerība": Babkina atgriežas "Nadezhda" klubā
Elīna Babkina. Foto: FIBA

Latvijas izlases saspēles vadītāja Elīna Babkina atgriežas Orenburgas "Nadezhda", kur jau spēlēja pirms vairākiem gadiem. Tiek lēsts, ka šis Krievijas klubs turpinās spēlēt arī Eirolīgā.

Aizvadīta sezona Babkinai izvērtās individuāli veiksmīgākā viņas karjerā, spēlēja Turcijas līgā un "Adana Basket" rindās demonstrēja iespaidīgu sniegumu, vidējā statistika: 35 minūtes, 19.3 punkti, 3.6 atlēkušās bumbas, 7.5 rezultatīvas piespēles (otrais labākais rādītājs līgā). Tika prognozēts, ka arī nākamajā sezonā Latvijas aizsardze varētu palikt Turcijas līgā, taču galu galā izvēle izdarīta par labu Eirolīgas klubam no Orenburgas.

Krievijas klubs šodien paziņojis par savu jaunieguvumu - četrkārtējā Latvijas čempione, Turcijas un Čehijas čempione, Polijas kausa ieguvēja, Krievijas vicečempione un Latvijas izlases līdere jaunajā sezonā būs nodarbināta Orenburgas "Nadezhda", kur spēlēja jau 2014. gada pavasarī. Krievu klubs iesniedzis pieteikumu, lai nākamajā sezonā startētu Eirolīgā.

Šajā vasarā Babkina cerēja debitēt WNBA un spēlēt Atlantas "Dream", taču koronavīrusa pandēmijas dēļ sezona tika atlikta uz vēlāku laiku, turklāt mūsu spēlētāju atskaitīja jau pirms komandas koptreniņu sākuma. Savu debiju Babkina gaidīja Floridas metropolē Maiami, savukārt pēc atskaitīšanas devās uz Grieķiju. Tēlaini izsakoties, "Sapnis" tagad nomainīts pret "Cerību" [jeb "Dream" vietā būs "Nadezhda"].

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā grieķu speciālista Džordža Dikeulakosa trenētā Orenburgas "Nadezhda" bija vienā Eirolīgas grupā ar "TTT Rīga" un kvalificējās izslēgšanas spēlēm. Koronavīrusa pandēmijas dēļ sezona tika noslēgta priekšlaicīgi. Domājams, ka šis galvenais treneris paliek arī uz nākamo sezonu.

Izmantotie resursi:
orenbasket.ru

  +3 [+] [-]

, 2020-07-10 12:40, pirms 4 gadiem
Labs variants - Eirolīga `n stuff.

Veiksmi Elīnai!

  -3 [+] [-]

, 2020-07-10 12:47, pirms 4 gadiem
pag kāpēc rakstos vairs neraksta klāt babkinas grieķu uzvārdu? Izšķīrusies? Ja tā tad viņa spēles pie sava bijušā vīra?

  -1 [+] [-]

, 2020-07-10 13:11, pirms 4 gadiem
biedza22 rakstīja: pag kāpēc rakstos vairs neraksta klāt babkinas grieķu uzvārdu? Izšķīrusies? Ja tā tad viņa spēles pie sava bijušā vīra?
Jo laulība ar grieķi beigusies.

  +2 [+] [-]

, 2020-07-10 14:38, pirms 4 gadiem
Nadežda Babkina, cik zinu, ir dziedātāja

     [+] [-]

, 2020-07-10 15:36, pirms 4 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Jo laulība ar grieķi beigusies.
Laulība ar grieķi ir beigusies, bet vai uzvārds ir oficiali nomainīts atpakaļ?!

     [+] [-]

, 2020-07-10 15:41, pirms 4 gadiem
Emmm..... kurā klubā Grieķis bija par treneri pagājušogad?!
Тренеры

     [+] [-]

, 2020-07-10 15:42, pirms 4 gadiem
Izskatās ka viņa atkal spēlēs pie Dikeulakosa?!