Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

CSKA "bites" nekaitē

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

CSKA "bites" nekaitē
Rebeka Hammona
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Gundara Vētras trenētais Maskavas CSKA svētdien svinēja pārliecinošu uzvaru Krievijas sieviešu basketbola superlīgā, jau pēc pirmā puslaika iegūstot 24 punktu pārsvaru pār Vologdas "Chevakata", bet visu spēli uzvarot ar rezultātu 93:69.

Pēc sakāves Eirolīgas izbraukuma spēlē Brno un Marijas Stepanovas atlaišanas CSKA iepriekšējās nedēļas laikā aizvadīja divas grūtas spēles, uzvarot tikai ar divu un četru punktu pārsvaru. Pirms nedēļas tika apspēlēts Anetes Jēkabsones-Žogotas "Dinamo" 79:77, bet trešdien tikai pēdējās minūtēs izdevās izcīnīt panākumu pār Ungārijas čempionēm Šopronas "MKB Euroleasing" 81:77.

Īsa atelpa bija nākusi par labu un šodien "armijnieces" pārliecinoši kontrolēja notikumus mājas laukumā, jau pirmajā ceturtdaļā panākot 16 punktu vadību 30:14. Turpinājumā tas tika palielināts un iespēja atspēlēties sāncensēm, kuru logo redzama bite, netika dota.

Jaunajā nedēļā CSKA dosies izbraukumā uz Venēciju, lai tiktos ar Eirolīgas B grupas līderēm "Umana Reyer", kurām četrās sacensībās ir četras uzvaras.

Krievijas Superlīga, 9. novembris

Maskavas CSKA - Vologda 93:69

Izmantotie resursi:
basket.ru