Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra turpinās darbu Kurskas "Dynamo" arī nākamajā sezonā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vētra turpinās darbu Kurskas "Dynamo" arī nākamajā sezonā
Gundars Vētra ar palīgiem
Foto: kurskbasket.ru

Latvijas speciālists Gundars Vētra ar saviem palīgiem būs sieviešu basketbola vienības Kurskas "Dynamo" galvenais treneris arī nākamajā sezonā, informē krievu kluba izpildirektore.

Kurskas "Dynamo" izpilddirektore Viktorija Sgoņņikova: "Pamatkomandā mums paliek tas pats treneru sastāvs. Mums ir rezultāts, treneris strādāja, centās. Nedomāju, ka citiem treneriem nekad nav bijušas kļūdas. Jā, bija arī pārrēķināšanās. Manuprāt, reizēm vajadzēja vairāk laukumā laist Krievijas basketbolistes, lai tiktu atslogots pamatpiecinieks - tādā gadījumā sezonas beigās mums būtu vairāk spēku. Vētra ir ļoti mērķtiecīgs cilvēks, uzvarētājs jau iekšēji, turklāt ļoti inteliģents un ļoti labi orientējas basketbolā. Viņš vienmēr uzklausa, neapstrīd citu viedokli, taču lēmumu vienmēr pieņem pats. Šajā sezonā mēs ar viņu atradām kopīgu valodu. Uzskatu, ka viņš ir labs cilvēks un lielisks treneris."

Aizvadītajā sezonā Kurskas "Dynamo" pirmoreiz vēsturē vēsturē izcīnīja Krievijas kausu (šajā turnīrā varēja piedalīties tikai basketbolistes ar krievu pasi), pirmoreiz iekļuva Eirolīgas Final Four, kur izcīnīja bronzas medaļas. Valsts čempionātā tika iegūta trešā vieta, kas ir iepriekšējās sezonas sasnieguma atkārtojums.

Šajā komandā spēlēja 2014. gada Latvijas labākā basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota, treneru korpusā Vētram palīdzēja vēl divi mūsējie - Mārtiņš Zībarts un Ēriks Visockis.

Izmantotie resursi:
www.rsport.ru