Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Sieviešu basketbola izlase Liepājā viesosies jauniešu basketbola treniņā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sieviešu basketbola izlase Liepājā viesosies jauniešu basketbola treniņā
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Piektdien, 9.jūlijā, plkst. 17:30, Liepājas Olimpiskajā centrā Latvijas Nacionālā sieviešu basketbola valstsvienība, lektori no AXA un Vichy, kā arī Adidas instruēts fiziskās sagatavotības treneris viesosies Liepājas jauno meiteņu basketbolistu treniņā.

Viesošanās treniņā sastāvēs no divām daļām – teorētiskās un praktiskās. Pirmajā daļa - Liepājas Olimpiskā centra konferenču zālē jaunās basketbolistes uzklausīs sieviešu basketbola valstsvienības atbalstītāju AXA un Vichy pasniegtās lekcijas par graudaugu pārtikas un ūdens nozīmi sportistu uzturā.

Sekojošā otrā – praktiskā daļa sastāvēs no Adidas iesildīšanās treniņprogrammas, kuru jaunās Liepājas basketbolistes veiks kopā ar sieviešu basketbola valstsvienību fiziskās sagatavotības trenera Viktora Lāča vadībā.

Treniņa vadību pārņems valstsvienības galvenais treneris Džordžs Dikeulakos, kurš Liepājas basketbola skolas audzēknēm turpinājumā novadīs treniņu ar Nacionālo sieviešu basketbola valstsvienību.

Informāciju sagatavoja:
LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa