Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"DU" meitenes skārusi slimību epidēmija - ierindā paliek 3 spēlētājas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"DU" meitenes skārusi slimību epidēmija - ierindā paliek 3 spēlētājas
Olga Kazakeviča
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Pamatīgas problēmas radušās "Daugavpils Universitātes" sieviešu basketbola komandai. Uz kārtējo treniņu varēja ierasties vien trīs basketbolistes, jo visas pārējās ir saslimušas. Rītdien paredzētais mačs pret "TTT Kadetēm" pārcelts uz vēlāku laiku.

Problēmas ar sastāvu jau ne pirmo sezonu ir aktuālas "DU", jo spēlētāju loks nav plašs, taču kaut ko tādu Nikolajs Romaņenko laikam iepriekš nav bijis piedzīvojis - veselas ir tikai trīs basketbolistes. Šodien uz treniņu ieradās komandas snaipere Kristīna Egle un jauniņās Margarita Širokova ar Santu Jevsejevu.

Abas pēdējās slimību dēļ izlaida vienu no pēdējām komandas spēlēm Cēsīs. Uz šo maču kopumā ieradās tikai septiņas spēlētājas, pie tam viena no viņām Karīna Egle spēlēja slima. Tieši Egle (nokļuvusi slimnīcā) nevarēja spēlēt sestdienas izbraukuma cīņā pret "Liepājas Metalurgu", atstājot savu komandu bez nevienas centra spēlētājas.

Liepājas spēlē apslimušas cīnījās Oļesja Jevsejeva un Olga Lakomko, kurām dota atpūta, lai sakārtotu veselību. Zinot, ka ne Jevsejeva, ne Lakomko, ne Egle jaunākā spēlēt rītdienas mačā pret "BS Rīga/TTT/Kadetes" nevarētu, Romaņenko vienojās ar rīdzinieču galveno treneri Aināru Čuksti par spēles pārcelšanu. Šodien atklājās, ka uz slimības gultas apgūlušās arī vēl trīs basketbolistes: Olga Kazakeviča, Ieva Šimanska, Santa Baltace.

Ņemot vērā, ka jau līdz šim savainojuma dēļ nevarēja spēlēt Evelīna Zīle, Beāte Baranovska mačos piedalās reti, bet Alīna Latvele jau labu laiku vairs netrenējas ar lielo komandu, no 12 čempionātam pieteiktajām spēlētājām uz strīpas palikušas tikai trīs basketbolistes. Ļoti iespējams, ka tiks pārcelta ne tikai rītdienas spēle, bet arī piektdienas mačs ar "RTU-Merks".

     [+] [-]

, 2011-02-07 20:04, pirms 13 gadiem
sūdīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-07 20:40, pirms 13 gadiem
nu ka tagad neapkrīt Liepāja, tur šķeit pēdējā spēle bija.... mjaaa