Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Blūmam zaudējums Barselonā

Blūmam zaudējums Barselonā
Jānis Blūms
Foto: EFE/Scanpix

Ceturtdien spēli Spānijas ACB līgā aizvadīja Latvijas basketbolists Jānis Blūms, kura pārstāvētais "Bilbao Basket" izbraukumā ar 55:86 zaudēja Barselonas "Regal FC Barcelona".

Jānis Blūms spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, laukumā pavadīja nedaudz virs 16 minūtēm, kuru laikā punktus neguva (2p 0/1, 3p 0/4), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva divas kļūdas, saņēma divas piezīmes un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus 3. Bilbao sastāvā rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Alekss Mumbru, bet Barselonas komandas sastāvā Džanlukam Bazilem 15 punkti.

Iepriekš šī spēle bija plānota 9. maijā, taču tā kā Barselonai tajā laikā notiks Eirolīgas "Final Four", spēle tika pārcelta uz ceturtdienu. Nākamo spēli abas komandas aizvadīs jau šajā nedēļas nogalē. Barselona viesosies pie "CB Murcia", bet Blūma pārstāvētā Bilbao komanda savā laukumā uzņems Madrides "Estudiantes".

Pēc ceturtdienas spēles Bilbao ieņem dalītu 9. vietu ar Kristapa Valtera pārstāvēto "DKV Joventut" un "CB Granada". Visām trim komandām pa 14 uzvarām un 17 zaudējumiem. 8. vietā esošajai "Gran Canaria" par uzvaru vairāk, taču par spēli mazāk.

Izmantotie resursi:
acb.com

  +4 [+] [-]

, 2010-04-30 12:26, pirms 14 gadiem
Jā, nu galīgi vāja spēle Blūma izpildījumā!

     [+] [-]

, 2010-04-30 16:51, pirms 14 gadiem
Aivers0n rakstīja: Jā, nu galīgi vāja spēle Blūma izpildījumā!
un komandas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja