Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Latvijas Basketbola savienība

Pārdomas par tēmu - Latvijas Basketbola savienība.

Apmeklējot dāmu Eiropas čempi arēnā spēļu starplaikos sastapu vairākus savu bijušos kolēģus no studiju laikiem, kuri šobrīd strādā par jauniešu treneriem dažādu rajonu sporta skolās. Jau pagājis krietns laiks kopš LBS revolūcijas rudenī, bet principā jau nekas nav mainījies. Joprojām amatos ir cilvēki, par kuru atrašanos tur rodas jautājumi. Kāpēc viņi tur ir?
O.Kehris(LBS prezidents) - joprojām viņa aktivitātes LBS sakarā dzirdamas gaužām reti. Laikam LBS birojā ierodas tikpat bieži kā Ziemassvētku vecītis pie bērniem. Laikam jau izdevīgs amats ar labu atalgojumu un mazu darba apjomu. Jautājums: "Vai Kehra kungs apmeklē arī kādus mazāk nozīmīgus mačus par tiem, kur var nevar pazīmēties augstāko aprindu cilvēku sabiedrībā?"

E.Šneps (LBS viceprezidents (laikam)) - mazāk aktīvs par Jaunupu, bet daudz vairāk saprotošs no basketbola. Labāk tomēr strādāt zināmā lauciņā LBS, nevis Izglītības ministrijā, kur visi nolika ar kakām.

J.Janševics (LBS vai LBL mārketinga direktors) - kaut ko presē gudri runā, bet īsti nekādus augļus es neesmu manījis. Runā un ģērbjas jau smuki. Jautājums: "Cik tad komandas ir apstiprinājušas dalību nākamā gada LBL turnīrā?" Cik zināms, tad notika kaut kāda komandu sēde par nākamo sezonu.

A.Pērkons (LBL galvenais tiesnesis) - ļoti (ne)ritmiskais LBL spēļu kalendārs un ABL izsmiekls ar lielo komandu atteikšanos ir Agņa izdomājums. Plus vēl beigās neveiklie teksti Latiševa lietā. Ieteikums: "Laiks kārt svilpi vadzī!"

V.Zujevs (Jaunatnes izlašu direktors) - citēšu savu kolēģi Arēnā spēles starplaikā zālē iepeldot šim personāžam "Jopcik, kā tas ir uzbarojies, kā cūķelis uz kaušanu!" Laikam labā maizē ticis. Nezinu kā šis bijušais airētājs ir ieticis tik labā amatā - direktors tomēr. A.Vīnberga intervija Sporta Avīzē izteica visu par aizkulišu spēlītēm LBS. Zujeva kungs tika minēts kā "Savienības spiegs". Visas intrigas ap pagājušā gada U-16 izlasi. Kā jau mūsu valstī pieņemts vainīgie nav. Kubliņas kundzes vadībā kadetes ar kaunu izlidoja uz B divīziju, bet Zujeva kungs turpina gozēties savā amatā. Kronis visam bija arī 2009. gada treneru apstiprināšanas process - vērtēšanas komisijā atrodas cilvēki, par kuriem pašiem ir jābalso? Tas ir normāli? Jautājums: "Cik ilgi turpināsies balagāns ap jaunatnes treneru apstiprināšanu?" Vīnbergs jau izteicās, ka komisija izskatījusies apmēram kā tikko no ielas savākta, lai izskatītos, ka it kā kāds kaut ko vērtē.

I.Pļaviņš (Jaunatnes basketbola metodiskā centra direktora vietnieks) - visu cieņu pieredzējušajam trenerim. Bet WTF - kas tas par centru, ar ko viņš nodarbojās??? Pirmo reizi tādu dzirdu.

R.Zeps (LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas speciālists) - amats jau ļoti atbildīgs. Kaut kad ir atrodami rakstiņi, kur šis zellis apakšā ir parakstījies. Cik dzirdēts, tad esot atbildīgs par basket.lv izlašu lietām. Šodien ielūkojos FIBA lapā, kad īsti sāksies jauniešu čempi. Jomajo! Pirmais jau ceturtdien U-18 meitenes. Informācija par visām izlasēm ir skopa, kas būtu maigi teikts. U-20 meitenes startē kā nākamās un basket.lv vēl ir vecais sastāvs. Par visām izlasēm ne kandidāti, ne pārbaudes spēļu rezultāti (ar nelieliem izņēmumiem) - NEKĀ. Jautājums: "Vai šāda taktika ir apzināta, nelikt informāciju par izlasēm, lai pretinieki neko neuzzina?"

E.Eglītis (HJBL galvenais tiesnesis) - Vai atrasties vienlaikus jaunatnes līgas galvenā tiesneša un Rīdzenes sporta skolas trenera amatā nav interešu konflikts? A.Čukste pirms tam pildīja tieši šos pašus abus amatus.

A.Eiklone (HJBL direktore) - Lielākais pārpratums pasaules sporta vēsturē. Vai cilvēks, kas no basketbola sajēdza tik pat cik zilonis no šaha, var pilnvērtīgi pildīt DIREKTORA amatu? Vai tad ja cilvēks ir gudrs un strādīgs viņu apstiprinās par autoservisa direktoru, ja vienīgā sajēga no auto lietām viņam būtu, kā iekāpt automobilī un piesprādzēties?

     [+] [-]

, 2009-06-29 22:20, pirms 15 gadiem
godīgi un bēdīgi sakot neviens nav derīgs.... kāda valsts tāda arī ir arī LBS... viss vienos sūdos.... vienkārši besī....

     [+] [-]

, 2009-06-29 22:30, pirms 15 gadiem
ir kādi labāki kandidāti, kas vēlas ieņemt šos amatus?

     [+] [-]

, 2009-06-29 22:40, pirms 15 gadiem
I.Pļaviņš (Jaunatnes basketbola metodiskā centra direktora vietnieks) - visu cieņu pieredzējušajam trenerim. Bet WTF - kas tas par centru, ar ko viņš nodarbojās??? Pirmo reizi tādu dzirdu.

Sī piebilde,gan no tavas puses ir visai debīla - ja nezini,tad nav jānoliek. Cik es zinu, tad šis centrs nodarbojas ar jauniešu basketola programmu izstrādi, turnīru izveidi, koordināciju utt. Karoch ar jauniešu basketbola organizatorisko pusi

  -4 [+] [-]

, 2009-06-29 22:47, pirms 15 gadiem
Un vel kas - izmantotais resurss ir? Vai arī tas ir viedoklis,kas izteikts bez īpašiem pierādījumiem, balstoties uz principu - par to sliktu izlasīju tajā avīzē; par to bija rakstīts,ka viņs dara daudz laba-, vairāk sāk šķist ka esi TĀLS cilvēks no basketbola!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-29 22:53, pirms 15 gadiem
tomy91 rakstīja: I.Pļaviņš (Jaunatnes basketbola metodiskā centra direktora vietnieks) - visu cieņu pieredzējušajam trenerim. Bet WTF - kas tas par centru, ar ko viņš nodarbojās??? Pirmo reizi tādu dzirdu.

Sī piebilde,gan no tavas puses ir visai debīla - ja nezini,tad nav jānoliek. Cik es zinu, tad šis centrs nodarbojas ar jauniešu basketola programmu izstrādi, turnīru izveidi, koordināciju utt. Karoch ar jauniešu basketbola organizatorisko pusi
Ko vini Karoche organizē konkrēti? Nomentnes, seminārus taisa, izstrādā programmu kā bērnus trenēt??? Ko konkrēti?

  +5 [+] [-]

, 2009-06-29 22:55, pirms 15 gadiem
tomy91 rakstīja: Un vel kas - izmantotais resurss ir? Vai arī tas ir viedoklis,kas izteikts bez īpašiem pierādījumiem, balstoties uz principu - par to sliktu izlasīju tajā avīzē; par to bija rakstīts,ka viņs dara daudz laba-, vairāk sāk šķist ka esi TĀLS cilvēks no basketbola!
Ko man pierādīt? Ka Viktors Zujevs ir pieņēmies svarā, ka Edijs Eglītis ir Rīdzenes treneris, ka Raimonds Zeps basket.lv nav ielicis neko par jauniešu 2009. gada izlasēm, ka A.Eikonei mūžā nav bijis nekāds skars ar basketbolu utt.???

  +6 [+] [-]

, 2009-06-29 23:06, pirms 15 gadiem
Var pārmest cilvēkam par dažādām lietām šajā sakarā, bet kopumā Latvijas basketbolā cilvēki tiek izvēlēti pēc diezgan mistiskiem principiem. Vismaz manuprāt. Kopumā situācija ir uzlabojusies tiekot vaļā no ļoti daudziem liekēžiem tur. Bet mēs nevaram gan spriest kādi visiem šiem cilvēkiem ir darba pienākumi, jo ļoti iespējams, ka tie tiek pildīti tā, kā tas ir aprakstīts.

Anyway, cik esmu saskāries ar LBS darbībām - īpaši neko pozitīvu nevaru pateikt. HJBL bija haoss ar kalendāriem, LBL spēļu kalendārs ir vispār totāls farss. Visās valstīs var uztaisīt normālu kalendāru, bet pēkšņi pie mums - 3 spēles 7 dienās, tad 3 nedēļu pauze. Pilnīgi bezjēdzīgi.

Bet nu tas pofig. Tikai viedoklis

     [+] [-]

, 2009-06-29 23:36, pirms 15 gadiem
pēc raksta var spriest, ka visi LBS ir vieni lieli mudaki

iespējams, bet nu raksts ir konkrēti pārspīlēt- ja autoram nav informācijas ko cilvēki dara, tad nenozīmē, ka neviens neko nedara.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-30 00:24, pirms 15 gadiem
Arvīds Rasa rakstīja: Var pārmest cilvēkam par dažādām lietām šajā sakarā, bet kopumā Latvijas basketbolā cilvēki tiek izvēlēti pēc diezgan mistiskiem principiem. Vismaz manuprāt. Kopumā situācija ir uzlabojusies tiekot vaļā no ļoti daudziem liekēžiem tur. Bet mēs nevaram gan spriest kādi visiem šiem cilvēkiem ir darba pienākumi, jo ļoti iespējams, ka tie tiek pildīti tā, kā tas ir aprakstīts.

Anyway, cik esmu saskāries ar LBS darbībām - īpaši neko pozitīvu nevaru pateikt. HJBL bija haoss ar kalendāriem, LBL spēļu kalendārs ir vispār totāls farss. Visās valstīs var uztaisīt normālu kalendāru, bet pēkšņi pie mums - 3 spēles 7 dienās, tad 3 nedēļu pauze. Pilnīgi bezjēdzīgi.

Bet nu tas pofig. Tikai viedoklis
par mistiskajiem principiem - Janševica palīdze ir Madara Vīnberga. bļāviens, meitenei ir 19 vai 20 gadi. kā viņa var ieņemt bez maz vai otro krutāko amatu LBL (nejaukt ar LBS)?

Edijs Eglītis tieši tāpat ģimenes uzņēmumā.. kā cilvēks, kuram ir ap 23 gadiem var būt līgas ar cik tur tūkstošiem dalībnieku galvenais tiesnesis?

  -1 [+] [-]

, 2009-06-30 01:16, pirms 15 gadiem
Arvīds Rasa rakstīja: Var pārmest cilvēkam par dažādām lietām šajā sakarā, bet kopumā Latvijas basketbolā cilvēki tiek izvēlēti pēc diezgan mistiskiem principiem. Vismaz manuprāt.....
šito NOTEIKTI ir jāpievieno gada citātiem.
Nekā personīga,bet ja par to runā cilvēks,kas pats ir "vārijies šajā katliņā",tad tas skan diezgan dīvaini.

     [+] [-]

, 2009-06-30 01:21, pirms 15 gadiem
raksts jau interesants , bet nolikt jau vinus nevar , jo tu vinus personigi nepazisti

     [+] [-]

, 2009-06-30 01:46, pirms 15 gadiem
neesmu tur iekšā tāpēc nekomentēšu visus. bet no malas kas redzams un kam var piekrist: Janševics - pašam uztaisīts spīdošs tēls, vēl droši vien sakarā ar LBS kā veiksmīgs rezultāts vērtējams Swedbank piesaiste (vairāk gan liekas viņi paši bankā saprot kas tautā populārāks (basketa, hokeja izlases) un kam iedalīt. bet LBL + mārketings nelīmējās kopā, pirmo kursu studentu līmenis.
tāpat Pērkons + LBL kalendārs, jau gadiem drausmīgi, to nevar saukt par plānošanu ..

     [+] [-]

, 2009-06-30 08:43, pirms 15 gadiem
roka roku mazgā......tā ir patiesība....

  +1 [+] [-]

, 2009-06-30 09:49, pirms 15 gadiem
Labvēlis rakstīja: šito NOTEIKTI ir jāpievieno gada citātiem.
Nekā personīga,bet ja par to runā cilvēks,kas pats ir "vārijies šajā katliņā",tad tas skan diezgan dīvaini.
Ko nozīmē vārījies šajā katliņā? Vai esmu bijis saistīts ar LBS pēc videnes pabeigšanas? Nē! Vai man pazīstami cilvēki ir saistīti un zin teikt par lietām, kas risinās LBS? Jā! Es zinu kā agrāk Čukste strādājā par galveno tiesnesi un es redzu, kas notiek tagad. Nav gluži viens un tas pats. Bet protams var novelt to uz pieredzes trūkumu, bet ja treneri bija gatavi rakstīt sūdzību LBS un HJBL par organizatorisko haosu, tad tas nozīmē daudz ko. Nevienam nav īsti skaidrs, kāpēc tad HJBL visu kārto tikai un vienīgi Rīdzenes sporta skolas pārstāvji, vai tiešām Latvijā nav kompetentu cilvēku bez saistības ar sporta skolām? Vai arī šeit ir jāapšauba to cilvēku kompetence, kas pieņem kādu darbā?

     [+] [-]

, 2009-06-30 09:53, pirms 15 gadiem
cik esmu dzirdējis tad LBSā un LBLā kopā strādā apmēram ap 30 cilvēkiem ,ieskaitot visu izlašu direktorus un visvisādus tur menedžerus...
tad izskaidrojiet kā I.Ozola laikā tur strādāja tik četri cilvēki .
Kaut arī izlases bij tik pat un arī LBL ir tas pats ...?????
PIEDODIET ,BET TAS NAV VIENKĀRŠI SAPROTAMS.

     [+] [-]

, 2009-06-30 10:59, pirms 15 gadiem
manuprāt makam (Swedbankai) jāuzņemas iniciatīva, jāveic audits, tīrīšana, "strukturālās reformas". ātri un sāpīgi.

     [+] [-]

, 2009-06-30 11:44, pirms 15 gadiem
kārumiņš rakstīja: par mistiskajiem principiem - Janševica palīdze ir Madara Vīnberga. bļāviens, meitenei ir 19 vai 20 gadi. kā viņa var ieņemt bez maz vai otro krutāko amatu LBL (nejaukt ar LBS)?

Edijs Eglītis tieši tāpat ģimenes uzņēmumā.. kā cilvēks, kuram ir ap 23 gadiem var būt līgas ar cik tur tūkstošiem dalībnieku galvenais tiesnesis?
A Tu maz zini, kas ir vadītāja palīga pienākumos?! Ja paņemam Profesiju klasifikatoru, tad redzam, ka palīgs tāda sekretāre vien tikai ir. Lūgums nejaukt palīgu ar vadītāja vietnieku - cita atbildība un citi pienākumi

  +1 [+] [-]

, 2009-06-30 12:34, pirms 15 gadiem
ko jūs te cepaties, mēs tak dzīvojam Latvijā un jau sen pie tā vajadzēja pierast, ka jeb kurā struktūrā amatvīriem savas intereses ir augstākas par nozari, ko viņi pārstāv. protams, ka ir bēdīgi, ka sporta veids kurš Latvijā ir populārs grimst tikai tāpēc, ka dažiem kretīniem vienkārši vajag piepelnīties - trūkst fanātiķu, kam sporta veids ir ssvrīgs un nauda tikai pēc tam

  +1 [+] [-]

, 2009-06-30 20:45, pirms 15 gadiem
vienreiz jau janševics bija LBL direktors ,toreiz laikam saucās sprait līga.un jau toreiz notrica visu naudu un tagad atkal kāds nepraša viņu ieceļ atkal tajā amatā ......un atkal tās pašas kļūdas ,savāc apkārt sev daudz darbinieku ,lai pašam nevajadzētu strādāt.
redzēs ,kad nauda pazudīs pazudīs arī viņs...

  -4 [+] [-]

, 2009-06-30 23:09, pirms 15 gadiem
Cienijamo autor - viticamak Mārtiņ Zībart!
Ja Jums ir kas sakāms LBS darbiniekiem, to varat izdarīt Grostonas ielā 6b, Rīga LV-1013. Ja nav, tad aiztaisiet MUTI!
Lai labāk iepazītos ar LBS darbību nesenā pagātnē un zagšanu I. Ozola laikā vari jautāt "muris2008" - visticamāk Jānim Kļaviņam.

P.S. kontakttālruņi:
26548897 - M. Zībarts
29273173 - J. Kļaviņš

  +3 [+] [-]

, 2009-06-30 23:35, pirms 15 gadiem
burlaks2 rakstīja: Cienijamo autor - viticamak Mārtiņ Zībart!
Ja Jums ir kas sakāms LBS darbiniekiem, to varat izdarīt Grostonas ielā 6b, Rīga LV-1013. Ja nav, tad aiztaisiet MUTI!
Lai labāk iepazītos ar LBS darbību nesenā pagātnē un zagšanu I. Ozola laikā vari jautāt "muris2008" - visticamāk Jānim Kļaviņam.

P.S. kontakttālruņi:
26548897 - M. Zībarts
29273173 - J. Kļaviņš
Ļoti žēl, ka neiepazīstināt publiku ar savu personību un kontakttālruni. Domājams, ka daudziem esporta lasītājiem būtu interesanti uzzināt, kas esiet tāds par noslēpumainu un zinošu subjektu, kurš vairāk, kā gada laikā kodolīgi visu ir izklāstījis tikai 4 komentāros.

  -1 [+] [-]

, 2009-06-30 23:41, pirms 15 gadiem
kārumiņš rakstīja: par mistiskajiem principiem - Janševica palīdze ir Madara Vīnberga. bļāviens, meitenei ir 19 vai 20 gadi. kā viņa var ieņemt bez maz vai otro krutāko amatu LBL (nejaukt ar LBS)?

Edijs Eglītis tieši tāpat ģimenes uzņēmumā.. kā cilvēks, kuram ir ap 23 gadiem var būt līgas ar cik tur tūkstošiem dalībnieku galvenais tiesnesis?
madara nebija gadijuma skeles bijusii sieva?

  +2 [+] [-]

, 2009-06-30 23:42, pirms 15 gadiem
burlaks2 rakstīja: Cienijamo autor - viticamak Mārtiņ Zībart!
Ja Jums ir kas sakāms LBS darbiniekiem, to varat izdarīt Grostonas ielā 6b, Rīga LV-1013. Ja nav, tad aiztaisiet MUTI!
Lai labāk iepazītos ar LBS darbību nesenā pagātnē un zagšanu I. Ozola laikā vari jautāt "muris2008" - visticamāk Jānim Kļaviņam.

P.S. kontakttālruņi:
26548897 - M. Zībarts
29273173 - J. Kļaviņš
Piedod, draugs, bet ne mani Grostonas 6b kāds aicinās, ne es zinu, kurā flangā Jūs tur esat ieperinajušies. Gan jau, ka kāda norāde ir. Neiešu jau meklēt. Ielikt sev nevēlamu personu telefona numurus šeit publiski laikam nav diezko tālredzīgi. Varbūt, ka tomēr Aivars Vīnbergs, Aigars Brigmanis, Varis Krūmiņš, Andris Vanags?

P.s. ja esi saskatījis ar kādu no rakstā minētajiem personāžiem līdzību, tad vaino pats sevi.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-01 01:37, pirms 15 gadiem
burlaks2 rakstīja: Cienijamo autor - viticamak Mārtiņ Zībart!
Ja Jums ir kas sakāms LBS darbiniekiem, to varat izdarīt Grostonas ielā 6b, Rīga LV-1013. Ja nav, tad aiztaisiet MUTI!
Lai labāk iepazītos ar LBS darbību nesenā pagātnē un zagšanu I. Ozola laikā vari jautāt "muris2008" - visticamāk Jānim Kļaviņam.
Nez kāpēc tev tik ļoti labi zināmi Kļaviņa niki un visur viņu atpazīsti rakstos pie Valmieras
"Valmiera" latviskosies, Bagatskis nepaliks
"Valmiera" kāro atriebties
Gulbenei līgumi ar Brūniņu un Gabrānu
Bet par Zībartu gan smagi kļūdies, jo diezvai viņš varētu vienlaicīgi atrasties uz Barons komandas soliņa un dzivajā komentēt spēli esporta
LIVE: Video "Liepājas Lauvas" - "Barons/LMT"
vai arī sacerēt tik garu apskatu par šādām līgām
Basketbola līgas Rīgā
LBL play off laikā. Tā, ka labāk atvainojies viņam un padomā citreiz ko raksti!

     [+] [-]

, 2009-07-01 16:09, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: godīgi un bēdīgi sakot neviens nav derīgs.... kāda valsts tāda arī ir arī LBS... viss vienos sūdos.... vienkārši besī....
Izlasi vienu anonīmi rakstiņu internetā un viss - neviens nav derīgs. Uz sienas bija rakstīts - "zem asfalta ir pludmale", ej peldies, gudrīt' Un, ja Tev Valsts liekas vienos sū.dos, tad varbūt esi pirmais, kas paņem lāpstu un sāk tos sū.dus mēzt ? Ej politikā, dibini partiju, sabiedrisku organizāciju, taisi mītiņus, protestus utt. utjp. Kaitina, ka čīkst - redz mums viss sū.dos, bet paši nav izdarījuši neko, lai kļūtu labāk. Atvaino, ja kļūdos.

     [+] [-]

, 2009-07-01 19:52, pirms 15 gadiem
Tiešām burlakam2 četri komentāri un visi par Kļaviņu. Nez kas tad viņam tā nepatīk Kļaviņa kungā? Un kāpēc viņš te jauc iekšā Zībartu? Apskatoties tos topikus ko kikiwiki sacerējis man tas liekas galīgs absurds.

Bet vispār vajadzētu aizliegt anonīmus komentārus, lai katrs autors un komentāru rakstītājs atbildētu par saviem vardiem.

     [+] [-]

, 2009-07-02 00:00, pirms 15 gadiem
deepam rakstīja: Tiešām burlakam2 četri komentāri un visi par Kļaviņu. Nez kas tad viņam tā nepatīk Kļaviņa kungā? Un kāpēc viņš te jauc iekšā Zībartu? Apskatoties tos topikus ko kikiwiki sacerējis man tas liekas galīgs absurds.

Bet vispār vajadzētu aizliegt anonīmus komentārus, lai katrs autors un komentāru rakstītājs atbildētu par saviem vardiem.
Teica deepam, kurš itin nemaz nav anonīms. Kur nu, viņam pasē rakstīts deepam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-02 15:10, pirms 15 gadiem
Luk mans viens komentars, jo nespeju kluset!
Kur tad ir revolucijas autorem neoficiala viceprezidente Mences kundze?

     [+] [-]

, 2009-07-11 13:39, pirms 15 gadiem
saulkrasti rakstīja: Luk mans viens komentars, jo nespeju kluset!
Kur tad ir revolucijas autorem neoficiala viceprezidente Mences kundze?
Kas tā par kundzi?