Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"VEF RĪGA" SASTĀVU PAPILDINA GINTS ANTROPS

Basketbola kluba "VEF Rīga" sastāvam pievienojies 2,02 metrus garais latviešu uzbrucējs Gints Antrops. Vienošanās paredz, ka Antrops "VEF Rīga" sastāvā būs līdz šīs sezonas beigām.

"VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis: "Gints Antrops ir pieredzējis spēlētājs ar labu metienu. Piesaistījām viņu mūsu komandai, jo lūkojāmies pēc spēlētāja, kurš palīdzētu mūsu garajiem spēlētājiem un kurš būtu bīstams tieši no perimetra. Tā ir īpašība, ar ko ceram uzlabot mūsu spēli. Gaidām Gintu iesaistāmies mūsu treniņprocesā, lai panāktu sekmīgu un pēc iespējas ātrāku viņa integrāciju VEF komandā, palīdzot sasniegt mūsu kopīgos mērķus."

Līdz šim Gints Antrops spēlēja citā Latvijas klubā "Ogre/Kumho Tyre". Šosezon OlyBet Latvijas Basketbola līgā (LBL)Antrops izgājis laukumā 22 spēlēs, kur viņam vidēji 10,8 punkti, 4,0 atlēkušās bumbas un 1,7 rezultatīvas piespēles. Savukārt 13 spēlēs Baltijas Basketbola līgā Antropam ogrēniešu sastāvā vidēji 13,0 punkti, 4,3 atlēkušās bumbas un 2,4 rezultatīvas piespēles. Viens no Antropa spēcīgākajiem ieročiem ir metiens no tālās distances.

"Ogre/Kumho Tyre" galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis: "Tā nu ir sanācis, ka šajā brīdī komandas sastāvā notiek izmaiņas - brīdī, kad norisinās karstākā cīņa par LBL play-off. Vēlu veiksmi Gintam "VEF Rīga" rindās - lai izdodas sevi pierādīt šādā augstā līmenī".

Pagājušajā sezonā Antrops spēlēja "Liepāja/Triobet" sastāvā, ar kuru sasniedza LBL pusfinālu. Liepājnieku rindās Gints bija komandas biedrs šīs sezonas vefietim Krisam Ričardam. Vēl savas karjeras laikā 34 gadus vecais Antrops vairākas sezonas pavadījis Itālijas basketbolā.

Basketbola klubs "VEF Rīga" atzinīgi vērtē Ogres basketbola skolā izveidoto sistēmu, kas ļauj sagatvot labus spēlētājus, kā arī pateicas basketbola klubam "Ogre/Kumho Tyre" un tā valdes loceklim Gintam Sīviņam personīgi par sadarbību.

     [+] [-]

, 2017-02-28 18:31, pirms 7 gadiem
Arī Ventspils tikuši pie skaļa papildinājuma, bet nevar saprast kurš lēmums dīvaināks - Vefa vai Ventspils

     [+] [-]

, 2017-02-28 18:36, pirms 7 gadiem
Pirmavots rakstīja: Arī Ventspils tikuši pie skaļa papildinājuma, bet nevar saprast kurš lēmums dīvaināks - Vefa vai Ventspils
Nu VEFam vajadzēja arī trešo numuru ar tālmetienu, tikai bažas māc vai viņš līmeni pavilks, un paliek jautājums vai PG tiks meklēts...Bet ja šodien pieteica, tad izskatās, ka VEF papildināsies vēl

Kuru tad BKV paņēma?