Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

K. Valters "Unicaja" un "Cajasol" redzeslokā, Šķēle tuvojas palikšanai Igaunijā

K. Valters "Unicaja" un "Cajasol" redzeslokā, Šķēle tuvojas palikšanai Igaunijā
Kristaps Valters pēc sezonas pēdējās spēles saņem atzinību no komandas faniem
Foto: baloncestofuenlabrada.com

Latvijas basketbolists Kristaps Valters pēc veiksmīgās sezonas Madrides "Fuenlabrada" sastāvā jau radījis interesi par sevi no citiem Spānijas ACB līgas klubiem - Malagas "Unicaja" un Seviljas "Cajasol". Cits Latvijas spēlētājs Armands Šķēle tuvojas palikšanai Igaunijā.

Par Valteru rodas interese

Pagājušās nedēļas nogalē sezona Spānijā beidzās Kristapam Valteram ar Madrides "Fuenlabrada", kas ACB līgas ceturtdaļfinālā abās spēlēs piedzīvoja neveiksmi pret Madrides "Real". Tomēr tas nemazina nospēlētās sezonas vērtību un situācija attiecībā uz nākamo sezonu Valteram rādās gaiša. Spāņu laikraksts "Malaga Hoy" ziņo, ka Valters ir viens no kandidātiem uz saspēles vadītāja vietu Malagas "Unicaja" klubā. Šosezon ACB līgā "Unicaja" arī izstājās pēc ceturtdaļfināla, bet iepriekšējos trīs gadus tas bijis labāko četru vidū savā valstī.

"Unicaja" klubs bijusi stabila Eirolīgas vērtība, kur tas piedalījies pēdējos desmit gadus. "Unicaja" kandidātos uz saspēles vadītāja vietu esot arī bijušais Malagas basketbolists Karloss Kabezass, soms Peteri Koponens, horvātu naturalizētais amerikānis Dontejs Dreipers, spānis Rodrigo Sanmigels, kā arī amerikānis ar bulgāru pasi Ibrahims Džābers. Turklāt Malaga nav vienīgā, kas interesējas par Valteru, jo 29 gadus veco basketbolistu savā redzeslokā iekļāvis cits ACB līgas klubs Seviljas "Cajasol". Šis klubs kā līdzšinējā saspēles vadītāja Ērla Keloveja aizvietotāju izskata arī Karlosu Kabezasu un Rodrigo Sanmigelu.

Pagaidām gan jādomā, ka Spānijas labākie klubi vēl tikai veido spēlētāju sarakstu, kurus lūkos nolīgt. Tāpēc kādi konkrēti jaunumi gaidāmi kā līdz šim tas ierasts Spānijā - jūnija otrā puse līdz jūlija sākumam, kad notiek intensīvākā līgumu slēgšana. No Valteru nometnes gan izskanējuši signāli, ka Kristaps tēmēs uz vietu kādā Eirolīgas komandā, kas pēc tik labas sezonas būtu ļoti reāli.

Šķēle tuvāk palikšanai Igaunijā

Tikmēr citam Latvijas basketbolistam Armandam Šķēlem izteikts konkrēts piedāvājums pagarināt līgumu ar Tallinas "Kalev/Cramo", ziņo "Ohtuleht". No kluba puses izdarīts viss un jaunais līgums nosūtīts Šķēlem, kam tagad iespēja izvēlēties, vai nākamo sezonu spēlēt Igaunijā. Zināms, ka "Kalev/Cramo" nākamsezon bez vietējās un Baltijas līgas piedalīsies VTB līgā, bet Eirokausos spēlēšana netiek plānota.

Izmantotie resursi:
Mįlaga Hoy
Diario de Sevilla

Slēpts komentārs: -MaKa
Slēpts komentārs: drenaza

 +11 [+] [-]

, 2011-05-27 19:34, pirms 13 gadiem
drenaza rakstīja: Par rodas Valteru interese ???
Tu pat sakarīgu teikumu nevari uzrakstīt.

  -3 [+] [-]

, 2011-05-27 19:41, pirms 13 gadiem
Riktīgi smuks tas kārkls bildē izskatās

  +6 [+] [-]

, 2011-05-27 20:19, pirms 13 gadiem
Gan jau ka Vef arī izdomās viņam piedāvat līgumu, es par šķēli!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-05-27 21:04, pirms 13 gadiem
nu ja skjele paliks kalevaa,nezinu...jamegina ar visiem spekiem,sliktaakajaa gadijumaa,vefaa,labakaajaa gadijumaa,kaut svakaakajaa spanijas ligas komandaa

  +1 [+] [-]

, 2011-05-27 22:12, pirms 13 gadiem
kads avr apteikt ka spanija maksaa? kadas algas , nez tad cik krisa saneema par so zezonu?

  +1 [+] [-]

, 2011-05-27 22:16, pirms 13 gadiem
Curtiys rakstīja: kads avr apteikt ka spanija maksaa? kadas algas , nez tad cik krisa saneema par so zezonu?
laikam līdz 500 k eiro. Bet tagad jau tur arī ir finanšu problēmas.

     [+] [-]

, 2011-05-27 22:54, pirms 13 gadiem

  -2 [+] [-]

, 2011-05-28 13:27, pirms 13 gadiem
Es Valtera vietaa pasutitu gan Unicaju,gan Cajasol. Vieniga ja maksa normali var iet. Turpinatu spelet Fuenlabrada. Domaju ka labi viņš iederetos Caja Laboral.