Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Gulbis spēlēs Portugālē

Gulbis spēlēs Portugālē
Māris Gulbis "Vitória de Guimarães" pārbaudes spēlē
Foto:vitoriasc.pt

Latvijas basketbolists Māris Gulbis nākamajā sezonā spēlēs Portugāles spēcīgākās līgas klubā "Vitória de Guimarães", kam viņš pievienojās pagājušās nedēļas beigās.

Pēc vienas sezonas Ventspilī, kuru Gulbis noslēdza kā Latvijas vicečempions, 25 gadus vecais basketbolists turpmāk spēlēs ārzemēs. Gulbis parakstījis līgumu ar pagājušās sezonas ceturto spēcīgāko Portugāles klubu "Vitória de Guimarães". Eirokausos gan šis klubs nepiedalīsies, tāpēc Gulbim savu meistarību būs iespēja apliecināt tikai vietējās līgas mačos.

Gulbis būs viens no četriem viesspēlētājiem "Vitória de Guimarães" sastāvā, pievienojoties trīs amerikāņiem. Sezona Portugāles spēcīgākajā līgā sāksies 15. oktobrī.

Pagājušajā sezonā "Ventspils" sastāvā labāko sniegumu Gulbis rādīja Baltijas līgā, kur 24 spēlēs vidēji 7,6 punkti un 3,7 atlēkušās bumbas. Pirms tam nedaudz vairāk kā divus metrus garais uzbrucējs spēlēja Lietuvas klubā "Šiauliai", Jelgavas "Zemgelē", kā arī Rīgas VEF un "Barons/LMT".

Izmantotie resursi:
Guimarães Digital

  +2 [+] [-]

, 2011-09-26 16:43, pirms 13 gadiem
VECIS

  -1 [+] [-]

, 2011-09-26 16:45, pirms 13 gadiem
Patīkami

  -1 [+] [-]

, 2011-09-26 17:04, pirms 13 gadiem
Labs ir !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-09-26 17:08, pirms 13 gadiem
Skiet, ka atgriezhamies pie 2005 gada ,kad daudzi letini bija nostiprinaajushies arzemes, gan loti labos klubos un ne tik labos.
Tiesa toreiz bija tikai viens Ventspils, tagad chempis ir nedaudz specigaaks ar diviem flagmaniem un talakie klubi noteikti ir labaaki par toreizejieem klubiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-09-26 17:24, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: diemzel situācija priekš Latvijas basketbola viduvējībām nav pateicīga, jo ir 2 klubi, kuriem vajag augstākās raudzes spēlētājus, bet pārējie nespēj nodrošināt neko vairāk par brīvpusdienām un treniņzāli.
Līdz ar to nākas braukt uz basketbola "lielvalstīm" Portugāli, Čehiju, Bulgāriju utt.
kas vainas Portugālei? visu gadu silts klimats, spīd saule, blakus okeāns...arī viņa draudzenei patiks cauras dienas laiskoties pludmalē. tas, ka basketbola līmenis tur ir zems un pastāv liela iespējamība, ka beigās Gulbis tur var nospēlēt par baltu velti t.i. algu tā arī neizmaksā, ir sīkums, salīdzinot ar pārējām ekstrām! galu galā Gulbis savas karjeras griestus ir sasniedzis - tagad ir pienācis laiks atpūsties!

  -1 [+] [-]

, 2011-09-26 17:31, pirms 13 gadiem
Brīnums.ilgi jau nenoturēsies lielais tusētājs tur
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-27 00:38, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: kas vainas Portugālei? visu gadu silts klimats, spīd saule, blakus okeāns...arī viņa draudzenei patiks cauras dienas laiskoties pludmalē. tas, ka basketbola līmenis tur ir zems un pastāv liela iespējamība, ka beigās Gulbis tur var nospēlēt par baltu velti t.i. algu tā arī neizmaksā, ir sīkums, salīdzinot ar pārējām ekstrām! galu galā Gulbis savas karjeras griestus ir sasniedzis - tagad ir pienācis laiks atpūsties!
Jā tikai čalis ir lažu nolaidis...noslēdza līgumu ar Z Portugāles klubu...vajadzēja ar kādu Algarves regiona komandu...tur točna varētu laiskoties...Gimairešā novembrī nepalaiskosies

     [+] [-]

, 2011-09-27 10:15, pirms 13 gadiem
Tur var nopirkt vīna pudeli par 0,50ls Veiksmi

     [+] [-]

, 2011-09-27 11:13, pirms 13 gadiem
Lai nu veicas! Manuprāt, Gulbis tomēr pēc savas būtības ir viens liels slinkuma maiss, kurš ne tuvu nav izmantojis tās iespējas, kuras viņam joprojām ir. Tāds pofigista tips - ja aizies šodien spēle, labi, ja ne - eh, būs citureiz... Nu, nav viņš no tiem večiem, kuri "grauž parketu", nav! Bet, ja portugāļiem viņš patīk, lai veicas čalim naudiņu nopelnīt.