Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kristaps būs gatavs spēlēt jau nākamās sezonas sākumā

Protams, "Knicks" vadībai piederēs galavārds saistībā ar Porziņģa atgriešanos laukumā, bet es saku, ka viņš būs gatavs jau ar nākamās sezonas sākumu," sarunā ar "The New York Post" teica Kolkers.

Jau pagājušajā nedēļā sociālajos tīklos parādījās fotogrāfija, kurā Porziņģis redzams treniņlaukumā, izpildot raidījumus pa grozu no soda metienu līnijas atzīmes.

"Visi saka, ka Porziņģis nebūs gatavs līdz pat janvārim. Es saku, ka viņš būs gatavs jau ar pašu sezonas sākumu. Protams, ja vadi komandu, nevēlies pieņemt sliktu lēmumu. Tomēr esmu pārliecināts: kad Kristaps atgriezīsies jau augusta beigās, viņš visus pārsteigs. Viņi nespēs noticēt, cik labā kondīcijā Porziņģis būs. Viņš būs fenomenāls," pārliecināts ir Kolkers.

Kolkers, kurš savulaik strādājis ar tādām sporta zvaigznēm kā Šakils O'Nīls un Andrē Agasi, norādīja, ka latvietis apzinīgi izpildot visus viņa dotos norādījumus.

"Kristapam jau tagad ļoti pietrūkst basketbola. Viņš ļoti grib atgriezties laukumā. Šobrīd Porziņģis drīkst uzkāpt uz laukuma un sajust to zem savām kājām, bet negribam, lai viņš skrietu un lēktu. Viņš var muļķoties un nekustoties izpildīt metienus, bet ne pārāk tālus. Tikai tik vien, lai sajustu grozu un vairogu," pauda Kolkers.

Porziņģa fizioterapeits izteicās, ka latvietis laukumā atgriezīšoties vēl labāks nekā pirms tam.

Latviešu basketbolists šosezon 48 spēlēs vidēji iemeta 22,7 punktus, būdams "Knicks" rezultatīvākais spēlētājs, bet Ņujorkas komanda NBA izslēgšanas turnīru nesasniegs jau piekto gadu pēc kārtas.

Izmantotie resursi no DELFI.lv

  +1 [+] [-]

, 2018-03-26 20:22, pirms 6 gadiem
es ceru, ka sezonas sākumu (~20 spēles) vēl izlaidīs - tikai tāpēc sezonas, lai laikā svaigāks un pietiek spēka/veselības līdz sezonas beigām.

     [+] [-]

, 2018-03-26 21:08, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: es ceru, ka sezonas sākumu (~20 spēles) vēl izlaidīs - tikai tāpēc sezonas, lai laikā svaigāks un pietiek spēka/veselības līdz sezonas beigām.
20 spēļu izlaišana to negarantē un tam ir liels mīnuss, ka vēlu sajutīs spēļu garšu un pilnībā atgūsies

     [+] [-]

, 2018-03-26 21:51, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: 20 spēļu izlaišana to negarantē un tam ir liels mīnuss, ka vēlu sajutīs spēļu garšu un pilnībā atgūsies
vismaz pagaidām viņš nevelk 82 spēles pa 35 min, negribu redzēt noguruma savainojumus.
izrēķini pats par cik procentiem risku samazina katra no izlaistām 1/82 spēlēm.
garšu sajust ~ 10 spēles.

     [+] [-]

, 2018-03-26 23:40, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: vismaz pagaidām viņš nevelk 82 spēles pa 35 min, negribu redzēt noguruma savainojumus.
izrēķini pats par cik procentiem risku samazina katra no izlaistām 1/82 spēlēm.
garšu sajust ~ 10 spēles.
Viņam arī nav tik daudz jāspēlē, ap 25 min, viņam būtu labākais variants un neatkarīgi no visa, viņam būs tas nogurums un tāpat viņš pa kādai spēlei izlaidīs un ja būs konkurētspējīgs sastāvs, tad viņš var nopietni zaudēt, ja vēlu iesaistīsies...Redzot, kā viss attīstās, tad reāli ir, ka sāks no sezonas sākuma spēlēt