Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Šodien nespēlējām kā komanda"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Melderis: "Šodien nespēlējām kā komanda"
Gatis Melderis
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Pēc šodien piedzīvotā zaudējuma BBL Elites divīzijas mačā pret ''Šiauļiai'' (68:93) galvenos zaudējuma iemeslus meklēja BK ''Valmiera'' galvenais stratēģis Gatis Melderis, uzsverot, ka viņa padotie šodien spēlējuši pārāk individuāli.

''Pārliecību par saviem spēkiem pazaudējām pāris minūtēs un pieļāvām pāris kļūdas, kuras pretinieks ļoti labi izmantoja. Nespējām vairs atgūties, un viņi turpināja uzspiest savu spēles stilu, izdarot “spiedienu uz bumbu”, kuru šodien mūsu saspēles vadītāji nebija spējīgi izturēt, un pieļāva nepiedodamas kļūdas. Tas bija lūzuma punkts, kad vajadzēja nospēlēt savādāk,'' zaudējuma iemeslus atklāja BK ''Valmiera'' galvenais treneris Gatis Melderis.

''Šodien nespēlējām kā komanda, jo, kad mēs parasti zaudējam par 10 vai 15 punktiem, tad mēs mēģinām “tikt ārā” kā komanda, nevis katrs individuāli, kā to darījām šodien. Nebija komandas snieguma, un vairāk bija katra spēlētāja individuāli mēģinājumi, un, kā zināms, tas nav pareizais veids kā lauzt spēles gaitu.”

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv

     [+] [-]

, 2010-01-27 10:16, pirms 14 gadiem
Nu gan jau atradīsi savu komandu !
Paņem tik tos kas ir pa spēkam .-)))