Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Nelsons varētu vadīt "Warriors" Vasaras līgā

Nelsons varētu vadīt "Warriors" Vasaras līgā
Dons Nelsons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Dons Nelsons ieminējies, ka šovasar viņš varētu vadīt Vasaras līgas komandu.

Pēdējā laikā labu sniegumu demonstrējuši "Warriors" spēlētāji, kas izsaukti no D-Līgas, un par šo basketbolistu sniegumu jūsmo ne tikai fani, bet arī Goldensteitas komandas galvenais treneris Dons Nelsons. Tas varētu būt viens no iemesliem, kas Nelsonu varētu pamudināt šovasar trenēt "Warriors" Vasaras līgas komandu Lasvegasā.

"Ir patīkami skatīties kā viņi attīstās. Tur es varētu ievietot viņus īpašās situācijās un gribu, lai šīs situācijas viņi izmantotu vēlāk nākamajā sezonā. Ne daudzi treneri dara tādas lietas, tāpēc būtu labi vasarā to paveikt," iespēju attīstīt savus spēlētājus vasarā palaist garām negrib Nelsons.

Jau tagad Vasaras līgas komandai pieteicies šosezon traumētais Brendans Raits, bet Nelsons gribētu redzēt arī Stefanu Kariju un Entoniju Rendolfu spēlējam vasarā. Protams, sastāvā būtu arī D-Līgas puiši - Kriss Hanters, Entonijs Tolivers un Redžijs Viljamss.

Izmantotie resursi:
sfgate.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-03-24 22:50, pirms 14 gadiem
Vajadzētu Nelsonu atstāt tikai priekš vasaras līgām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja