Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas rezultatīvākajam spēlētājam piedāvājums no NBA

Eirolīgas rezultatīvākajam spēlētājam piedāvājums no NBA
Igors Rakocevičs
Foto: Reuters

Spānijas basketbola kluba Vitorijas "Tau Ceramica" līderis Igors Rakocevičs jau nākamsezon varētu atgriezties NBA, jo par viņu nopietnu interesi izrādot kāds klubs, kas esot gatavs piedāvāt trīs gadu līgumu, kura vērtība ir 12 miljoni ASV dolāru.

Igors Rakocevičs pašreiz aizvada vienu no savām labākajām sezonām karjerā. 30 gadus vecais aizsargs ir Spānijas ACB līgas rezultatīvākais spēlētājs ar 22 mačos vidēji gūtiem 20,7 punktiem. Rakocevičs ir arī ULEB Eirolīgas rezultatīvākais spēlētājs - 13 Eirolīgas spēlēs Rakocevičam vidēji 20 punkti spēlē. Serbu aizsarga lieliskais sniegums šosezon nav palicis nepamanīts arī pāri okeānam. Iespējams, jau nākamsezon Rakocevičs atkal spēlēs NBA.

"Neesmu pieņēmis galīgo lēmumu, bet ir tāda iespējamība, ka es varētu atgriezties NBA. Līdz šim domāju, ka tā karjeras daļa ir beigusies, bet esmu saņēmis labu piedāvājumu. Vasarā plānoju pieņemt galīgo lēmumu. Visticamāk tas būs mans pēdējais lielais kontrakts," izteicies pats Rakocevičs. Pēc neoficiālas informācijas Rakocevičam trīs gadu līgumu, kura vērtība ir 12 miljoni ASV dolāru, gatavs piedāvāt NBA klubs Hjūstonas "Rockets".

Pēdējo reizi 191 cm garais Rakocevičs NBA spēlēja 2002./2003. gada sezonā, kad pārstāvēja Minesotas "Timberwolves".

Izmantotie resursi:
elmundodeportivo.es
talkbasket.net

  +2 [+] [-]

, 2009-02-24 15:05, pirms 15 gadiem
Ļoti patīk šis serbu spēlētājs! Labs saspēles vadītājs ar ļoti labām dotībām uzbrukumā

 +13 [+] [-]

, 2009-02-24 15:07, pirms 15 gadiem
nez kā būs - tomēr viņš ir izteikts Eiropas basketbola spēlētājs, kurš spēlē ļoti gudri gan uzbrukumā, gan aizsardzībā... kas zin - varbūt spēle aizies tik pat labi kā Kalderonam, a moška piemeklēs Jasikēviča liktenis.
no citas puses kaut vai naudas dēļ ir vērts pārcelties, tā teikt, nopelnīt klāt papildus piķi vecumdienām...

  -1 [+] [-]

, 2009-02-24 15:31, pirms 15 gadiem
mba jau tu tik nejm uz induviadualo kad aruna par komanda sspeeli, ja komandas biedru uzdevums ir atbrivot vietu liidz grozam- netraucet spelet cilvekam ar bumbu skaidrs ka eiropieshu arejas linijas speletajiem tur isti mekelt nav ko!

  -1 [+] [-]

, 2009-02-24 16:21, pirms 15 gadiem
gaidām arī jaunumus par jason williams kurš arī taisās atgriezties...

     [+] [-]

, 2009-02-24 19:01, pirms 15 gadiem
cerams ka šitas atkal nebūs tas gadījums aizbrauc uz NBA un spēlēt tiek 2-3 min kad viss jau ir izšķirts

     [+] [-]

, 2009-02-24 19:14, pirms 15 gadiem
Šis ne tuvu nebuus Jasikevica variants.
Sis ir loti agresiivs speeleetaajs ar labu caurgaajienu.
1 uz 1 pat atleetiskajiem neegeriem var sagaadaat pamatiigas probleemas.
Eiroliigaa guut videeji 20 p speelee...ieveeriibas cieniigi.
Runaajot par Saru loti labs speeleetaajs...nepareizaa komanda, pozicionaalaa basii..nevis skrien un met vins ir loti labs. Bet nu pats protams vairaak apveltiits ar metienu, bet ne ar tik labu caurgaajienu un agresivitaati kaa Rakocevics.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja