Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Rašs: "Ceru, ka VEF spēle nesabojās noskaņojumu, dodoties brīvdienās"

Rašs: "Ceru, ka VEF spēle nesabojās noskaņojumu, dodoties brīvdienās"
Braions Rašs (no labās)
Foto: pbleague.ru

Piektdien basketbola klubs "VEF Rīga" aizvadīs šī gada pēdējo spēli, izbraukumā Samārā VTB līgas spēlē tiekoties ar vietējo "Krasnie Krilya". Pirms spēles Samāras kluba amerikāņu aizsargs Braions Rašs pauda cerību, ka mačs ar rīdziniekiem nesabojās viņam noskaņojumu, dodoties Ziemassvētku brīvdienās.

"Pēc neveiksmīga novembra, kad spēlējām bez savainotajiem Džārvisa Heja un Fedora Ļihotova, tagad atkal esam savā labākajā sastāvā. Treneris paveicis labu darbu, kas ļāva mums pēdējā spēlē sensacionāli uzvarēt Kazaņas "Unics"," uz neseno uzvaru pār Eirolīgas Top16 komandu norādījis Samāras kluba amerikāņu aizsargs Braions Rašs, kurš tajā spēlē guva 21 punktu un savāca desmit atlēkušās bumbas. "Taču decembris nebūs uzskatāms par pilnīgi izdevušos, ja zaudēsim gada pēdējā spēlē pret VEF. Tā kā gatavojamies spēlei ar šo Latvijas klubu ļoti nopietni. Uzreiz dienu pēc spēles došos uz brīvdienām mājās un patiešām negribu, lai neveiksme bojātu man svētku noskaņu," izteicies Rašs, kurš pēc mača ar VEF dosies uz brīvdienām savā dzimtenē ASV.

Gaidāmo spēli par svarīgu uzskata arī "VEF Rīga", kuras kapteinis Kristaps Janičenoks uzsvēra nepieciešamību pārvest no Krievijas uzvaru. "Nesen VEF izpildīja vienu no sezonas uzdevumiem - izkļūt no grupas ULEB Eiropas kausā. Tagad jāsasniedz otrais - iekļūt VTB līgas izslēgšanas spēlēs. Ņemot to vērā, protams, spēle Samārā būs ļoti svarīga un "Krasnie Krilya" ir viens no mūsu tiešajiem pretiniekiem uz vietu pirmajā četriniekā. Spēlēt izbraukumā vienmēr ir sarežģīta, tāpēc pretiniekiem noteikti būs priekšrocības. Jebkurā gadījumā sagaidu sarežģīta spēli, jo VTB līgā vienkāršas spēles nenotiek. Un uzvara pār "Unics" daudz ko saka par samāriešiem," atzinīgus vārdus pretiniekiem veltījis Janičenoks.

Spēles sākums Samārā gaidāms pulksten 17:00 pēc Latvijas laika un tiešraidē to rādīs arī LTV7 kanāls.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: janchel
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-12-22 23:32, pirms 12 gadiem
karstgalvis rakstīja: TIKAI RĪGA! TIKAI VEF!
vafeles ar zapti. mmmmmm

  +1 [+] [-]

, 2011-12-23 09:42, pirms 12 gadiem
Run Usein, Run !! rakstīja: vafeles ar zapti. mmmmmm
aizver muti,. pajoliiti