Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

3x3 basketbolisti veiksmīgi sāk "Masters" turnīru Indijā

Ints Megnis
Ints Megnis

3x3 basketbolisti veiksmīgi sāk "Masters" turnīru Indijā
Agnis Čavars (no kreisās), Edgars Krūmiņš un Nauris Miezis

Latvijas 3x3 basketbola izlases bāzes komanda "Riga Ghetto Basket" sestdien ar divām uzvarām sāka "Masters" kategorijas turnīru Indijas pilsētā Haidarābādu.

Pirmajā mačā "Riga Ghetto Basket" ar 22:16 apspēlēja vietējo vienību "Bangalore". Vēl ceturtajā minūtē rezultāts bija neizšķirts 10:10, tomēr turpinājumā latvieši noslieca uzvaras kausu savā labā.

Savukārt otrajā duelī trīs stundas vēlāk ar 21:19 pagarinājumā tika pieveikta Serbijas vienība "Belgrade". Spēles desmit minūtes noslēdzās ar rezultātu 19:19, līdz ar to vajadzēja doties pagarinājumā, kurā uzvar vienība, kas pirmā gūst divus punktus. Serbiem piederēja pirmais uzbrukums, bet viņu tālmetiens nebija precīzs, tomēr brīdi vēlāk Latvijas rindās veiksmīgs bija Nauris Miezis, nodrošinot uzvaru.

Latvija sasniegusi ceturtdaļfinālu, kurā svētdien jau plkst. 5:00 no rīta pēc Latvijas laika spēkosies ar Krievijas vienību "Gagarin". Zīmīgi, ka spēles svētdien sāksies jau plkst. 7:00 pēc vietējā laika.

"Riga Ghetto Basket", kuras sastāvā ir Edgars Krūmiņš, Agnis Čavars, Kārlis Pauls Lasmanis un Nauris Miezis, turnīros piedalās jau devīto nedēļu pēc kārtas. Pirms sešām dienām viņi Ungārijā atkārtoti iekļuva Eiropas kausa finālā, kurā gan neizdevās aizstāvēt pērn izcīnīto titulu.

Šosezon rīdzinieki uzvarēja piecos “Challenger” turnīros (Ķīnā, Slovēnijā, Latvijā un Rumānijā), kā arī izcīnījuši 2. un 3. vietu “Masters” turnīros Ungārijā un Šveicē. Spēļu maratona turpinājumā viņiem nākamnedēļ vēl gaidāmas "Masters" sacensības Ķīnā, bet sezonas noslēgumā komanda cer piedalīties Pasaules tūres finālsacensībās, kas arī tiks aizvadītas tieši Ķīnā.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-22 11:58, pirms 6 gadiem
Kārtējie bomži pievarēti.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-22 13:29, pirms 6 gadiem
Kā raksta šitais Megnis tā kļūdas tekstā.

"Šosezon rīdzinieki uzvarēja piecos “Challenger” turnīros (Ķīnā, Slovēnijā, Latvijā un Rumānijā)" Tad 5 vai 4 ?

     [+] [-]

, 2018-09-22 14:21, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Kā raksta šitais Megnis tā kļūdas tekstā.

"Šosezon rīdzinieki uzvarēja piecos “Challenger” turnīros (Ķīnā, Slovēnijā, Latvijā un Rumānijā)" Tad 5 vai 4 ?
Varbūt kādā no tām valstīm (Ķīnā drošvien) bijuši 2 uzvaras?

  -1 [+] [-]

, 2018-09-22 14:29, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Varbūt kādā no tām valstīm (Ķīnā drošvien) bijuši 2 uzvaras?
Nu var jau būt, bet nu tad pieraksti, ka 2x