Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Eurobasket: Dairis Bertāns karjeru turpinās Krievijā

Latvijas basketbola izlases aizsargs Dairis Bertāns gatavojas pievienoties Krievijas klubam Krasnodaras Lokomotiv-Kubaņ, vēsta portāls Eurobasket un tā apskatnieks Deivids Piks

Kā informē Piks, līgums ar 25 gadus veco Bertānu tiks noslēgts uz trim sezonām. Zīmīgi, ka šis apskatnieks pirms kāda laika jau informēja par latviešu talanta Rodiona Kuruca pievienošanos Barcelona komandai, kas oficiāli tika apstiprināta vien otrdien.
Aizvadītajā sezonā Bertāns jau otro gadu pārstāvēja Spānijas augstākās līgas (ACB) klubu Dominion Bilbao Basket. Kopumā viņš sezonas laikā piedalījās 28 spēlēs, vidēji katrā no tām gūstot 12,3 punktus.
Tāpat Bertāns, pārstāvot Sanantonio Spurs rindas, šovasar piedalījās NBA Vasaras līgā, bet nu gatavojas sākt treniņus kopā ar Latvijas izlasi, lai sāktu gatavošanos Eiropas čempionātam, kas daļēji notiks arī Rīgā.
Iepriekšējā sezonā Lokomotiv-Kubaņ komanda VTB Vienotās līgas turnīrā aizkļuva līdz pusfinālam, bet Eiropas kausa izcīņā nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru.

Informacija no Diena.lv

  +1 [+] [-]

, 2015-07-22 16:29, pirms 9 gadiem
Pareizi ir, jasak pelnit kaaposts. Un ka liels bonuss tam visam - debija Eiroliga!