Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Tuvojas Liepājas ielu basketbola čempionāta ceturtais posms

Jānis Celmiņš

Trešdien, 28. jūlijā, stāvlaukumā pie Liepājas Olimpiskā centra norisināsies ceturtais šā gada Liepājas vasaras ielu basketbola čempionāta posms. Pieteikšanās ir iespējama savlaicīgi LOC info centrā. Sākums pulksten 18:00.

Atgādinām, ka kopumā šajā vasarā tiks aizvadīti seši posmi un puse jau ir aiz muguras. U20 Eiropas čempionāts ir kā starpposms otrajam cēlienam, kas norisināsies no jūlija beigām līdz augusta beigām.

Uz doto brīdi čempionāta kopvērtējums ir ļoti interesants un domājams, ka situācija paliks vēl aizvien aizraujošāka. Dalībnieku skaits ir ļoti optimāls, jo vidēji posmā startē vairāk nekā 40 komandas un domājams, ka sīvas cīņas būs gaidāmas arī šajā posmā. Nenoliedzami, lielākais īpatsvars ir novērojams U99 vīriešu grupā, taču ne mazāk spraigas cīņas ir meitenēm un gados jaunākajiem basketbolistiem.

Pieteikšanās ir iespējama jau šobrīd LOC info centrā, cena ir 1Ls no personas. Savukārt, pasākuma norises vietā no pulksten 16:30 līdz 17:00 nedaudz dārgāk – 1,5Ls no personas. Sākums pulksten 18:00.

Vecuma grupas:

U-13 zēni
U-16 zēni
U-16 meitenes
U-99 vīrieši
U-99 sievietes
MIX grupa.

Liepājas pilsētas vasaras ielu basketbola čempionāts 2010’:

4. posms 28. jūlijs
5. posms 11. augusts
6. posms 25. Augusts