Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Sanantonio piesaista Nīlu

Sanantonio piesaista Nīlu
Foto: ACB

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Sanantonio "Spurs" parakstījis līgumu uz trīs gadiem ar amerikāņu aizsargu Geriju Nīlu, kurš iepriekšējos gadus spēlēja Eiropā.

Gerija Nīla aģents Deivids Baumans jau apstiprinājis portālam draftexpress.com, ka Sanantonio klubs ar šo spēlētāju noslēdzis garantētu līgumu uz trīs gadiem. Nīls sevi ļoti labi parādīja šīgada NBA Vasaras līgā Lasvegasā, kad spēlēja "Spurs" sastāvā. Piecās spēlēs Nīls atzīmējās ar vidēji gūtiem 16 punktiem un 2,6 atlēkušajām bumbām. Labāko spēli Nīls pataupīja noslēdzošajai dienai, kad guva 25 punktus, kas visticamāk pārliecināja "Spurs" vadību par šī spēlētāja lietderību.

2007. gadā Nīls netika izvēlēts NBA draftā, bet savu profesionālo karjeru viņš sāka Turcijas klubā "Pınar Karşıyaka". Jau pēc pussezonas viņa lielisko sniegumu pamanīja Spānijas superklubs "Barcelona", kas pārpirka Nīlu. 2008. gada vasarā Nīls noslēdza līgumu ar Trevīzo "Benetton", kur nospēlēja līdz pat pagājušās sezonas vidum. Aizvadīto sezonu 193 cm garais basketbolists noslēdza Spānijas kluba Malagas "Unicaja" sastāvā.

25 gadus vecais basketbolists Itālijas līgā izcēlās ar vidēji gūtiem 19,4 punktiem un 4,1 atlēkušo bumbu, bet Spānijā viņam vidēji 12,6 punkti un 2,3 atlēkušās bumbas. Šajā starpsezonā par Nīlu interesējās arī Spānijas un Itālijas klubi, taču spēlētāja prioritāte bija nokļūšana NBA, kas arī izdevās. Tagad Nīlam priekšā debija NBA.

Izmantotie resursi:
Sportando | Worldwide Basketball News

  +4 [+] [-]

, 2010-07-22 18:33, pirms 14 gadiem
Varētu būt pieklājīgs rezervists. ! Skatoties pēc statistikas !

     [+] [-]

, 2010-07-22 19:33, pirms 14 gadiem
Lidziigi kaa Raptors meiģina variantus no Eiropas!