Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Vai liepājnieki izglābsies? Skaties šodien Sportacentrs.com

Vai liepājnieki izglābsies? Skaties šodien Sportacentrs.com
LBL UN LSBL "play-off" spēļu tiešraides skaties Sportacentrs.com TV

Aldaris LBL ¼ finālu sērijas tuvojas noslēgumam. Šodien, iespējams, pēdējo spēli ceturtdaļfinālā aizvadīs „Liepāja/Triobet” un BK „Jēkabpils” vienības. Šo spēli skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē – Sportacentrs.com. Nedēļas nogalē – 25. un 27.aprīlī Sportacentrs.com nodrošinās arī pusfinālā tiešraides. Sekot līdzi tiešraižu sarakstam iespējams šeit.
Savukārt LSBL finālā, sērijā līdz 3 uzvarām, šobrīd ir neizšķirts un cīņā par 3.vietu šobrīd ir aizvadīta tikai viena spēle. Fināla sērijas trešo spēli un bronzas sērijas otro spēli skaties Sportacentrs.com!

 

 

1. spēle – pirmdien, 21.aprīlī pulksten 19:30: Liepāja/Triobet – BK Jēkabpils

Aldaris LBL ¼ fināls. Pēc piedzīvotā zaudējumu ceturtdaļfināla pirmajā spēlē BK „Jēkabpils” izcīnījuši divas uzvaras pēc kārtas un nu atrodas vienas uzvaras attālumā no pusfināla. Vai liepājnieki spēs uzvarēt savās mājās un mūs gaida sērijas piektā jeb izšķirošā spēle?

Spēli skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

2. spēle – otrdien, 22.aprīlī pulksten 17:30: Vega 1/Liepāja – RSU/Merks

LSBL par 3.vietu. Pirmā spēle tika aizvadītā uz „RSU/Merks” laukuma – Rīgā. Mājinieces prata izmantot mājas zāles priekšrocības un uzvarēja liepājnieces ar 60:49. Vai „Vega 1/Liepāja” basketbolistes spēs panākt izlīdzinājumu bronzas sērijā?

Spēli skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

3. spēle – trešdien, 23.aprīlī pulksten 19:30: SK Cēsis – TTT Rīga

LSBL fināls. Fināla sērijas rezultāts šobrīd ir neizšķirts – 1:1. Katra komanda ir uzvarējusi savās mājās. Turklāt abas spēles ir bijušas saspringtas un ar dramatiskām beigām. Trešā spēle notiks Cēsis un šīs spēles uzvarētājas būs viena soļa attālumā no Latvijas čempiona titula. Kura komanda izcīnīs uzvaru trešajā „drāmā”?

Spēli skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

Nepalaid garām spēles, seko Sportacentrs.com twitterī

Vai liepājnieki šodien izglābsies?

  • 36

  • 31


  +1 [+] [-]

, 2014-04-21 10:36, pirms 10 gadiem
Jā, Jā un vēlreiz JĀ!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-21 12:54, pirms 10 gadiem
liepājnieces visdrīzāk

  +2 [+] [-]

, 2014-04-21 13:22, pirms 10 gadiem
Nē, Nē un vēlreiz NĒ!

     [+] [-]

, 2014-04-21 13:30, pirms 10 gadiem
Atskiriba no valmieriesiem, kuri tresaja maca vienkarsi mullaja speli lidz galam, liepajnieki pagalam nesekmigaja spele Liepaja kapajas pat bezcerigas situacijas, un tikai Timermana abi garam aizmestie soda metieni parvilka svitru pavisam realam izredzem uz panakumu un 2:0 serija. Bet bumba jau apala i Liepaja, i Jurmala bus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-21 15:11, pirms 10 gadiem
Lai vai kā es gribētu lai Liepāja uzvar, bet tas, kas bija redzams pēdējā spēlē Jēkabpilī, kad pie -12 vairs neviens no liepājniekiem neticēja uz uzvaru, bija redzams ar neapbruņotu aci. Jēkabpilij pēdējā spēlē Liepājā negribot iznāca parasta sitiena vietā, nokdauns pretiniekam. Pēc tādiem zaudējumiem tīri psiholoģiski, jo īpaši izslēgšanas spēlēs, ir grūti atgūties pat eirolīgas komandai ar pieredzējušiem spēlētājiem, kur nu vēl tādai komandai kā Liepāja. Jēkabpils paši pēdējā spēlē Liepājā novilka bikses, kamēr Liepāja domāja no kuras puses pieiet, tikmēr "gribēšana" Jēkabpilij pārgāja. Tas būs BRĪNUMS un sensācija, ja Liepāja uzvarēs 2 spēles pēc kārtas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-21 17:57, pirms 10 gadiem
Lidz NBA draftam Gromovam oi, cik talu... Tiesa, partnera precizi virs groza gaisa uzkartu bumbu Ilja dabu cauri tiklinam visai biezi, tacu vai ar to pietiek? Nedomaju, ka Gromova pienesums Jurmalas uzvaras butu bijis izskirosais, tacu vina klatbutni laukuma noteikti jut.