Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Ventspils nākamie pretinieki "Lokomotiv" negaidīti zaudē Astanā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ventspils nākamie pretinieki "Lokomotiv" negaidīti zaudē Astanā
Sergejs Bazarevičs
Foto: bcred.ru

Svētdien, 19. oktobrī, VTB līgas spēles notiek Astanā, Nimburkā, Loimā, Himkos un Kazaņā. Kazahstānas čempioni "Astana" savā laukumā negaidīti pārspēja basketbola kluba "Ventspils" nākamos pretiniekus, Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ" vienību ar rezultātu 81:70.

Sergeja Bazareviča trenētais Kubaņas klubs pirms nedēļas mājās sagādāja zaudējumu VTB līgas čempioniem Maskavas CSKA, pieveicot Dimitra Ituda vīrus ar astoņu punktu pārsvaru – 81:73. Svētdien “dzelzceļnieki” piedzīvoja neveiksmi Kazahstānas galvaspilsētā – 70:81 (19:26, 17:14, 20:20, 14:21).

“Lokomotiv-Kubaņ” izbraukumā spēlēja bez pamata saspēles vadītājiem Malkolma Dileinija un Manta Kalnieša. Viņu prombūtnē saspēli vadīja “Kansas” zvaigzne Ārons Mailss. Bijušais “Golden State Warriors” un “Sevilla” spēlētājs guva sešus punktus un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles, taču panākumam ar to nepietika. Otrkārt, Astana bija pārāka cīņā zem groziem (48-29).

Deriks Brauns (Xavier) mājinieku grozos sameta visus trīs tālmetienus, taču, neskaitot to, Krasnodaras spēlētāji trāpīja tikai 23 no 61 metiena. Arī pats “Charlotte Bobcats” un “New York Knicks” uzbrucējs nepalika bez grēka, jo iemeta vienu no deviņiem divpunktu metieniem.

Lieli nopelni Astanas panākumā bija grieķu izcelsmes amerikāņu uzbrucējam Patrikam Kalatesam (Saint Joseph`s University), kurš, spēlējot bez atpūtas, guva 13 punktus un izcīnīja 17 bumbas zem groziem. Aizsargs Džekovans Brauns (Texas) pievienoja 21 punktu un sešas atlēkušās bumbas.

Bazarevičs cīņas iznākumu novērtēja kritiski. “Neesam tik meistarīgi, kā domājām. Neizdevās sākums, neiemetām savus metienus, nesavācām bumbas, bet “Astana” galotnē nopelnīja veiksmi, kad sarežģītu metienu realizēja Kalatess. Jāņem vērā, ka mūsu rindās nespēlēja Dileinijs un nevarējām pielāgoties. Jāizdara secinājumi. Atkārtošos, bijām pārāk augstās domās par sevi.”

Ventspils un “Lokomotiv” tikšanās notiks 22. oktobrī plkst. 19:00 pēc Latvijas laika Krasnodarā.

Izmantotie resursi:
«Астана» верна традиции! | Единая Лига ВТБ

     [+] [-]

, 2014-10-19 15:17, pirms 10 gadiem
Ujjj....šitas varētu būt slikti priekš BKV....Lokomotiv varētu būt ļoti motivēti sevi reabilitēt un priekš tā izmantot EK, īpaši ja mājas spēle viņiem

     [+] [-]

, 2014-10-19 16:23, pirms 10 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Ujjj....šitas varētu būt slikti priekš BKV....Lokomotiv varētu būt ļoti motivēti sevi reabilitēt un priekš tā izmantot EK, īpaši ja mājas spēle viņiem
vai ari vini sobriid ir svaki bez sava pamat saspeeles vadiitaja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-19 16:58, pirms 10 gadiem
HitMix* rakstīja: vai ari vini sobriid ir svaki bez sava pamat saspeeles vadiitaja
Kalnietis ir, viens no labākais no LTU saspēlniekiem.....bet jebkurā gadījumā loko būs sportiski nikni un iespējams izies pret BKV ar pilnu jaudu, ko es labrāt nenovēlu, bet nu cerams, ka BKV izturēs spiedienu