Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Kārlis Muižnieks: "Šogad esam labāki!"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
"Šogad sezonas sākumā mēs laukumā iziesim stiprāki nekā pagājušajā sezonā", - tā intervijā TV6 raidījumam "Overtime TV" apgalvo BK Ventspils galvenais treneris Kārlis Muižnieks, kuram ir skaidrs uzdevums uzlabot pagājušā gada sasniegumu - trešo vietu Latvijas Basketbola līgā. Intervijā viņš arī skaidroja pēc kādām pazīmēm meklē leģionārus, norādot, ka svarīgākais ir spēlētāja raksturs. Tomēr, pat ievācot sīkas ziņas par noskatīto spēlētāju "Ventspils" budžeta rāmjos, par rezultātu nav iespējams būt drošam: "Kamēr spēlētāju neesi paturējis savās rokās, nevari būt 100% drošs," - saka Muižnieks.

Tikmēr Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola raidījumam atklāj kāpēc turpina spēlēt šaha klubā Vācijā un ar ko pazīstami Latvijas šahisti pasaulē. Skaties šo īpašo pārraidi, kurā viedo Gunti nomainījusi Latvijas sieviešu basketbola leģenda Anete Jēkabsone-Žogota, bet Armands Puče par galveno vaininieku Dinamo Rīga neveiksmēs nosauc komandas ģenerālmenedžeri un galveno treneri Normundu Sējēju!

TV6 iknedēļas raidījumu "Overtime TV" pilnībā iespējams skaties TV6, LNT un portālā SKATIES
Meklē raidījumu arī iekš Facebook: Overtime.lv
Vērtējums: +3