Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Rīdzinieki ar divām graujošām uzvarām sāk 3x3 "Challenger" turnīru Ļubļanā

Ints Megnis
Ints Megnis

Rīdzinieki ar divām graujošām uzvarām sāk 3x3 "Challenger" turnīru Ļubļanā
Kārlis Lasmanis
Foto: FIBA

"Riga Ghetto Basket" komanda 3x3 basketbolā piektdien ar divām graujošām uzvarām sāka Ļubļanā notiekošo "Challenger" turnīru un sestdien piedalīsies izslēgšanas sacensībās.

Apakšgrupu turnīra ievadā latvieši ar 22:10 sagrāva Itālijas komandu "Venice ItalBasket", bet otrajā cīņā ar 21:11 neatstāja cerību "Split Statist" spēlētājiem no Horvātijas. Līdz ar to sestdienas vakarā Latvijas vienība sacentīsies izslēgšanas turnīrā, kas sāksies no ceturtdaļfināla.

"Riga Ghetto Basket" komanda uzvarējusi pēdējos divos "Challenger" turnīros - jūlija beigās tā palika nepārspēta sacensībās Ventspilī, bet pirms nedēļas arī uzvarēja Bukarestē. Iepriekšējo turnīru traumas dēļ nespēja pabeigt Edgars Krūmiņš, tāpēc šonedēļ viņam iedota atpūta un kopā ar Agni Čavaru, Kārli Lasmani, kā arī Nauri Miezi spēlē Mārtiņš Šteinbergs, kurš vienības sastāvā vairākos turnīros bija arī sezonas sākumā.

Šī turnīra divas labākās komandas kvalificēsies Debrecenas "Masters" turnīram, tomēr rīdzinieki ceļazīmi uz to ieguva jau pagājušajā nedēļā Bukarestē. Ļubļanā spēlē piecas pasaules ranga desmitniekā esošas vienības. Rīdzinieki tajā atrodas sestajā pozīcijā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja