Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Ķīnā arestētie ASV basketbolisti atgriežas mājās, Tramps uzsver savu lomu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ķīnā arestētie ASV basketbolisti atgriežas mājās, Tramps uzsver savu lomu
Donalds Tramps un Sji Dzjiņpins
Foto: Damir Sagolj / Reuters

NCAA basketbola komandas UCLA basketbolisti Liandželo Bols, Koudijs Railijs un Džeilens Hils atgriezušies dzimtenē, kaut gan pirms dažām dienām Ķīnā tika arestēti par veikala apzagšanu. ASV prezidents Donalds Tramps pauž gandarījumu, ka izdevies panākt tautiešu atbrīvošanu.

Kā jau ziņots, UCLA basketbolisti Liandželo Bols, Koudijs Railijs un Džeilens Hils novembra sākumā tika arestēti par saulesbriļļu zagšanu Ķīnas veikalā.

Tajā laikā Ķīnā viesojās ASV prezidents Donalds Tramps, kurš uzsver savu lomu tautiešu atbrīvošanā. "Domājat, ka UCLA basketbolisti teiks paldies prezidentam Trampam? Viņiem draudēja desmit gadi cietumā! Esmu izveidojis lieliskas attiecības ar pasaules līderiem, arī ar Ķīnas prezidentu Sji Dzjiņpinu. Šīs attiecības ir laba lieta. Amerikas Savienotās Valstis atkal tiek respektētas. Trijiem UCLA basketbolistiem es saku: "Esiet brīvi un sakiet lielu paldies Ķīnas prezidentam, kurš parūpējās par jūsu atbrīvošanu! Lai jums lieliska dzīve, esiet uzmanīgi šajā ilgajā un līkumotajā dzīves ceļā!""

NCAA "Pacific-12" konferences komisārs Lerijs Skots: "Mēs esam ļoti priecīgi, ka šiem jaunajiem vīriešiem ir atļauts atgriezties mājās, viņu ģimenēs un universitātē. Esam pateicīgi par Ķīnas lomu šīs lietas atrisināšanā. Vēlamies arī pateikties ASV prezidentam, Baltajam namam un Valsts departamentam."

Atbrīvotie basketbolisti tagad jau atgriezušies dzimtenē.

Izmantotie resursi:
twitter.com/realdonaldtrump
cnn.com

  +5 [+] [-]

, 2017-11-16 15:29, pirms 6 gadiem
Vēl tikai atlika piebilst, ka skandalozajiem Boliem draud kārtējais fiasko, jo Liandželo tuvākajā laikā tiks izmests no universitātes par šo gājienu. Tiešām piepildīsies, ka puika dosies spēlēt uz Ķīnu, pirms drafta?...

  +4 [+] [-]

, 2017-11-16 16:40, pirms 6 gadiem
Vēl jau nav izmests, redzēs vai tiešām izmetīs...
Tikai nez vai Ķīnā to zagli tagad baigi kāds gaidīs...

  +2 [+] [-]

, 2017-11-16 16:59, pirms 6 gadiem
uz VEF

  +2 [+] [-]

, 2017-11-16 17:02, pirms 6 gadiem
Es domājua tbrīvoja viņus ne bet nosacījumiem. Kā minimālais būtu bans uz Ķīnas apmeklējumu x gadus. Tākā kāda vēl Ķīna, spēlēs geto ar čubāriem labākajā gadījumā.

     [+] [-]

, 2017-11-16 17:28, pirms 6 gadiem
GaryII rakstīja: Vēl jau nav izmests, redzēs vai tiešām izmetīs...
Tikai nez vai Ķīnā to zagli tagad baigi kāds gaidīs...
A kur tad viņš spēlēs nākotnē?

  +3 [+] [-]

, 2017-11-16 18:17, pirms 6 gadiem
Macaron* rakstīja: uz VEF
Nē paldies, negribu redzēt to tipu grozāmies Origo tunelī.

  +5 [+] [-]

, 2017-11-16 19:49, pirms 6 gadiem
Ja ne Tramps, tad šiem tur būtu piz.... 3 dalb... atgriezušies atpakaļ.
Patika žurnālistu uzbrukumi lidostā, un jautājumi - Kas jums ir somās? Kādi suvenīri no Ķīnas? Vai jūs nesat pasaules mieru?

  -1 [+] [-]

, 2017-11-16 22:04, pirms 6 gadiem
par briljuzadzibu 10 gadi,eh ja pie mums ta butu... izskaustu visus zagljus

     [+] [-]

, 2017-11-16 22:53, pirms 6 gadiem
Nu šoreiz Tramps izglāba situāciju , citādi visticamāk 3 gadi vismaz aiz restēm .

     [+] [-]

, 2017-11-17 02:58, pirms 6 gadiem
Lūk tas saucās "nepamest savējos". Nevis kā putins, kuram nospļauties par visu olimpisko izlasi un antidopinga sistēmu valstī. Lai tas Putlers bik pamācās kā jākruķī lietas, nevis raud, ka visi vainīgi kā maza meitene kurai konču neviens nedod

     [+] [-]

, 2017-11-17 15:07, pirms 6 gadiem
Nu noveicās tiem trijiem pamuļķiem, ka tajā laikā iekrita Trampa vīzite. Apmaiņā droši vien Tramps piesolīja izlaist no cietuma kādu ķīnieti, kas sēž Amerikā. Bans ieceļošanai Ķīnā: tas viņiem būs pats par sevi. Vispār fantastisks stāsts: kādiem retardiem jābūt, lai Ķīnā (!!!), kur tāpat amerikāņu iebraucējiem "uzliek asti" zagtu saulenes un ko vēl nē hi-end veikalos. Un vispār zagtu. Īpaši Mr. Bumba