Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

LBL2: Pastarīšu cīņā LU/BS "Rīga" sagrauj "Valmiera/Ordo-2"

LBL2: Pastarīšu cīņā LU/BS "Rīga" sagrauj "Valmiera/Ordo-2"
LBL2 B grupas spēlē LU/BS "Rīga" izcīna uzvaru ar 95:71 pret "Valmiera/ORDO-2"

Šovakar vienīgajā Latbijas Basketbola līgas 2. divīzijas mačā LU/BS "Rīga" ar rezultātu 95:71 sagrāva BK "Valmiera/Ordo-2" komandu.

Jau no spēles pirmajām minūtēm rīdzinieki pārņēma drošu vadību, kas rezultējās ar +8 pēc pirmās ceturtdaļas - 20:12. Otrās ceturtdaļas sākumā viesi no Valmieras nedaudz pietuvojās rezultātā, tomēr līdz puslaika beigām LU spēja palielināt pārsvaru līdz 17 punktiem - 46:29.

Trešajā ceturtdaļā turpinājās tāda pati tendence rezultāta attīstībā - mājinieki līdz ceturtdaļas beigām bija spējuši iekrāt jau 27 punktu pārsvaru - 72:45. Pēdējā spēles nogrieznī viesi no Valmieras gan spēja rezultāta starpību padarīt nedaudz cienīgāku, tomēr piedzīvoja smagu sakāvi ar rezultātu 71:95.

Rezultatīvākie LU rindās ar 17 punktiem bija veseli trīs spēlētāji - Dāvis Klegeris, Aivis Lēmanis un Edvards Mežulis. Viesiem ar 32 punktiem izcēlās Dāvids Vīksne.

Turnīra tabulā ar bilanci 11-3 LU ieņem 17. vietu, kamēr "Valmiera/Ordo-2" ar bilanci 7-9 ieņem 18. vietu.

Izmantotie resursi:
http://www.basket.lv/lbllsbl/lbl-2/show-game?game_id=3633575&season_id=93955&league_id=24563#mbt:63-400$t&0=1


Džabari Pārkers uzbrukumā pret Pirejas "Olympiacos". Foto: Barça Basket

Pārkers Barselonai nokārto pirmo uzvaru, "Monaco" spožs spēles sākums un beigu daļa

ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla sērijās pretiniekus panākušas "Monaco" un "Barcelona" vienības.
Kamaka Hepa cīņā zem groza ar Ronaldu Zaķi. Foto: Dāvis Lejasmeiers
19

"Rīgas Zeļļi" iemet simtu un izvirzās priekšgalā pusfināla sērijā

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla sērijas pirmā spēle starp "Ventspils" un "Rīgas Zeļļu" komandām noslēdzās ar rezultātu 97:100, pirmo uzvaru sērijā gūstot galvaspilsētas komandai. Uzvaru rozajiem ar 27 punktiem kala Aizeja Osborns, bet ventspilnieku centrs Ronalds Zaķis spēles gaitā nonāca kurzemnieku lazaretē.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.