Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Caja Laboral" patur Singlteriju

"Caja Laboral" patur Singlteriju
Šons Singlterijs
Foto: baskonia.com

Spānijas basketbola klubs Vitorijas "Caja Laboral" paziņojis par amerikāņu saspēles vadītāja Šona Singlterija paturēšanu sastāvā līdz sezonas beigām. Singlterijs spāņu klubam pievienojās pirms diviem mēnešiem.

Novembra vidū "Caja Laboral" uzaicināja Singlteriju, ar kuru noslēdza līgumu līdz sezonas beigām ar iespēju to pārtraukt pēc diviem mēnešiem. Pagāja divi mēneši, bet "Caja Laboral" nolēmuši neizmantot šo iespēju un paturēs 24 gadus veco saspēles vadītāju. Ceturtdien Singlterijs aizvadīja vienu no savām labākajām spēlēm Eiropā, kad izbraukuma mačā pret Maskavas CSKA laukumā pavadīja tikai 15 minūtes, kuru laikā guva 16 punktus.

Tajā spēlē "Caja Laboral" piedzīvoja zaudējumu ar 83:84, taču tieši pateicoties Singlterija aktivitātēm izdevās vismaz pakutināt nervus CSKA basketbolistiem un faniem. 2008. gada NBA draftā ar 42. numuru izvēlētais Singlterijs pagājušo sezonu iesāka Fīniksas "Suns" sastāvā, bet vēlāk tika aizmainīts uz Šarlotes "Bobcats". Tajā darījumā bija iesaistīti arī tādi spēlētāji kā Džeisons Ričardsons, Boriss Diāvs, Radža Bels un Džareds Dadlijs. Kopumā Singlterijs piedalījis 37 NBA spēlēs.

Izmantotie resursi:
acb.com
baskonia.com