Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

ULEB kausa spēlētāji varētu piedalīties PK kvalifikācijas 1.posmā

Komentāros lasīju, ka vairāki komentētāji uztraucās, ka nav zināms, vai tie spēlētāji, kuri klubi šosezon spēlēs ULEB kausā, varēs piedalīties PK kvalifikācijas 1.posmā. Tikko paskatījos šīs sezonas ULEB kausa kalendāru un tajā laikā, kad izlasēm ir paredzētas spēles PK kvalifikācijā klubu sezonas laikā (23. un 26. novembris, kā arī 23. un 26. februāris), nav paredzētas spēles ULEB kausā. Tas būtu ļoti labi Latvijas izlasei, jo ULEB kausā spēlēs 4 mūsu basketbolisti (Meiers, Peiners, Siliņš, Pasečņiks).

     [+] [-]

, 2017-09-17 19:16, pirms 7 gadiem
Tas jau sen bija zināms ka ULEB kausa spēlētāji varēs piedalīties kvalifikācijā! Uz divām vasaras spēlēm varēs spēlēt ari NBA un EL spēlētāji, bet vai spēlētāji gribēs spēlēt divas spēles krietni pēc sezonas beigām un vai LBS to varēs atļauties, tas ir jautājums! Visticamāk jau ka nē!

Kalendaŗs ir ļooti stulbi sastādīts!