Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Bečirovičs atsauc savus izteikumus

Bečirovičs atsauc savus izteikumus
Memets Bečirovičs
Foto: www.segodnya.ua

Ukrainas basketbola kluba Mariupoles "Azovmash" bijušais galvenais treneris Memets Bečirovičs atsaucis iepriekš izteiktos komentārus par savu bijušo klubu, kuros bija minējis "Azovmash" naudas problēmas.

eSports.lv jau rakstīja par to, ka atlaistais "Azovmash" treneris Memets Bečirovičs publiski atklājis informāciju par komandas finansiālajām problēmām, bet tagad slovēņu treneris atsaucis savus komentārus paziņojumā sava bijušā kluba mājaslapā.

"Pirmkārt, gribētu atvainoties par izskanējušajiem komentāriem slovēņu medijos. Manis izteikti komentāri nebija izteikti ar vēsu prātu, jo nevienam taču nepatīk pazaudēt darbu. Pie tam, daži mani vārdi tika pārfrāzēti no slovēņu žurnālistu puses. Problēmas Mariupolē, tāpat kā citās Ukrainas pilsētās, nav jaunumi nevienam. Visticamāk arī mani vārdi tikuši nepareizi interpretēti. Krīze Ukrainā ietekmējusi arī klubu, kas ir samazinājis tēriņus, bet ne uz spēlētāju algu rēķina. Protams, algas var aizkavēties, zinot finansiālo situāciju Ukrainā un visā pasaulē kopumā.

Nožēloju, ka abi slovēņu basketbolisti - Čapins un Rizvičs nespēja palīdzēt manai komandai. Pašreiz viņi atveseļojas no savainojumiem, ceru, ka drīz viņi varēs spēlēt. Lēmums pamest galvenā trenera amatu tika pieņemts abpusēji. Jaunajam galvenajam trenerim Rimam Girskim vēli veiksmi un ceru, ka manis veiktā sastāva komplektācija neradīs problēmas sasniegt kluba vadības noteiktos mērķus."

Saistītais raksts:
"Azovmash" nopietnas naudas problēmas?

Izmantotie resursi:
bcazovmash.com.ua