Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" un "Liepājas lauvas" ar zaudējumiem sāk "Prime" kausu

Jānis Pārums

"Jēkabpils" un "Liepājas lauvas" ar zaudējumiem sāk "Prime" kausu
Ivars Timermanis
Foto: basket.ee

Ceturtdien, 13. septembrī "Prime" kausa izcīņā vīriešiem BK "Jēkabpils" piekāpās zviedru komandai "Sodertalje Kings", bet "Liepājas lauvas" atzina "Odessa" pārākumu.

Jēkabpils - Sodertalje Kings

Visa spēle aizritēja līdzīgā cīņā. Pirmā spēles ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 20:17, BK Jēkabpils labā. Otrajā ceturtdaļā iniciatīva pārgāja pretinieku pusē, un, lai gan vēlāk spēle atkal izlīdzinājās, jēkabpilieši nespēja apspēlēt zviedrus - 64:68.

Par rezultatīvāko jēkabpieliešu rindās kļuva Pīdžejs Hils, kurš guva 17 punktus, kā arī atdeva četras rezultatīvas piespēles. Jurijs Aleksejevs guva 13 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Mihals Hlebovickis savukārt atzīmējās deviņiem punktiem , tikpat atlēkušajām bumbām un četriem bloķētiem metieniem. Deviņi punkti un septiņas bumbas zem groziem Oskara Virša rēķinā.

Liepājas lauvas - Odessa

Spēle kopumā aizritēja ļoti līdzīgi un mača liktenis izšķīrās pēdējās 10 minūtēs. Nedaudz veiksmīgāki un meistarīgāki bija ukraiņu basketbolisti, tādējādi sagādājot liepājniekiem zaudējumu - 77:81.

Liepājnieku rindās rezultatīvu sniegumu nodemonstrēja Ivars Timermanis, kura rēķinā 21 punkts, bet ar 16 punktiem izcēlās Deandre Mejss. Debija šajā mačā bija ar lietuviešu saspēles vadītājam Ernestam Ezerskim, kurš izcēlās ar trijiem gūtajiem punktiem.

Šodien jēkabpilieši spēlēs ar "Odessa", liepājnieki ar "Sodertalje Kings", bet 15. septembrī Latvijas komandas mērosies spēkiem savā starpā.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv
Basketbola klubs LAUVAS

  +2 [+] [-]

, 2012-09-14 14:11, pirms 12 gadiem
wow ar sodertalje tā nospēlēt ir labs sākums

  +2 [+] [-]

, 2012-09-14 16:33, pirms 12 gadiem
Hlebovickim 4 bloki.

     [+] [-]

, 2012-09-14 18:02, pirms 12 gadiem
nu Jekabpilij veidojas tada interesanta komanda.liekas,ka LBL ari varetu par kautko pacinities