Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Neapoli izslēdz no Itālijas līgas

Neapoli izslēdz no Itālijas līgas
Armands Šķēle vēl Neapoles kluba sastāvā
Foto: Digitale/Scanpix

Itālijas augstākajā līgā šosezon vairs neturpinās spēlēt Neapoles "NSB Napoli", kas izslēgta par nodokļu nemaksāšanu. Sezonu šajā komandā sāka Latvijas basketbolists Armands Šķēle.

Itālijas Basketbola federācija paziņojusi, ka Neapoles klubs izslēgts no spēlēšanas augstākajā līgā nenomaksāto nodokļu dēļ. Brīdinājums neapoliešiem tika izteikts jau pāris nedēļas atpakaļ, taču situācija nav mainījusies un tagad pieņemts lēmums izslēgt komandu no līgas. Jāpiebilst, ka problēmas Neapoles klubam sākās jau sezonas pirmajā pusē, kad to vēl pārstāvēja Armands Šķēle.

Janvārī komandu pameta visi pieredzējušie spēlētāji un kopš tā laika laukumā izgāja jaunie basketbolisti, kas nespēja izrādīt cienīgu pretestību citu Itālijas klubu profesionāļiem, regulāri piedzīvojot zaudējumus ar vairāk nekā 100 punktu starpību... Šosezon Neapoles klubs aizvadīja 25 spēles un tā arī ne reizi neguva uzvaru.

Izmantotie resursi:
legabasket.it

     [+] [-]

, 2010-04-14 20:01, pirms 14 gadiem
Skele notinas laika, laikam zinaja kas notiks