Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Azovmash" paliek bez galvenā trenera

"Azovmash" paliek bez galvenā trenera
Foto: vefriga.com

Ukrainas basketbola klubs Mariupoles "Azovmash" dienu pēc zaudējuma "VEF Rīga" komandai uz nenoteiktu laiku palicis bez galvenā trenera Sergeja Zavaļina, kurš ņems piespiedu atpūtu no darba veselības stāvokļa dēļ.

Saspringtais grafiks un neveiksmīgie rezultāti pēdējās spēlēs atstājuši negatīvu iespaidu uz "Azovmash" galvenā trenera Sergeja Zavaļina veselību, tāpēc viņš uz nenoteiktu laiku atstājis savu amatu. Trenera veselības stāvoklis saasinājies tik tālu, ka tas liedz pilnvērtīgi sagatavot "Azovmash" komandu gaidāmajām spēlēm, tāpēc Zavaļinam piešķirta atpūtu veselības sakārtošanas nolūkos. Kā pagaidu galvenais treneris iecelts lietuvietis Rolands Jarutis, kurš bija viens no pieredzes bagātākajiem spēlētājiem "Azovmash" sastāvā.

Vēl vakardien Zavaļins bija pie "Azovmash" stūres VTB līgas izbraukuma spēlē, kurā Mariupoles klubs ar 60:68 atzina "VEF Rīga" pārākumu. Savukārt jau otrdien sāksies ļoti svarīgas spēles ULEB Eiropas kausā, kur "Azovmash" ielozēts vienā grupā ar tādiem klubiem kā "Hapoel Gilboa", Zagrebas "Cedevita" un Saloniku "Aris", ar ko izbraukumā būs pirmā spēle.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт БК «АЗОВМАШ»

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-14 08:09, pirms 13 gadiem
Bagatskim atbrīvojās vieta...