Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Jelgavā notiks pirmssezonas turnīrs

Jelgavā notiks pirmssezonas turnīrs
Varis Krūmiņš
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

No 25. līdz 27. septembrim Jelgavas sporta hallē notiks tradicionālā Jelgavas domes kausa izcīņa basketbolā. Bez vietējā "Zemgales" kluba dalību turnīrā apstiprinājuši vēl trīs LBL klubi.

Pirmssezonas turnīrā Jelgavā bez mājiniekiem "Zemgales" kluba piedalīsies vēl trīs LBL klubi - "Valmiera", "Ķeizarmežs" un "Turība". Šajā turnīrā no LBL 1. divīzijas klubiem piedalīsies "Valmiera", "Zemgale" un "Ķeizarmežs", bet "Turība" gaidāmajā sezonā plāno startēt LBL. 2. divīzijā, raksta jelgavnieki.lv.

Iepriekš mazāk dzirdēts ir par "Turības" komandu, kuru trenēs Pēteris Višņēvics. Vienības rindas veidošot augstskolas studenti, kā arī vairāki spēlētāji ar LBL pieredzi. Savukārt "Ķeizarmeža" basketbola klubs, kas vēl nesenā pagātnē bija uz bankrota robežas, tomēr nākamsezon būs. Plašāka informācija par šo komandu nav, vien zināms, ka uz "Ventspili" devušies divi pagājušās sezonas komandas pārstāvji - galvenais treneris Guntis Endzels un centrs Lauris Blaus.

Izmantotie resursi:
jelgavnieki.lv

     [+] [-]

, 2009-09-11 16:36, pirms 15 gadiem
Mediss būs Turībā?