Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Henings pārcēlies uz Izraēlu

Henings pārcēlies uz Izraēlu
Adrians Henings
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Basketbola kluba "Barons/LMT" bijušais amerikāņu uzbrucējs Adrians Henings parakstījis līgumu ar Izraēlas augstākās līgas klubu "Ramat Gan". Henings jau paspējis aizvadīt vienu spēli jaunās komandas sastāvā.

Adrians Henings šo sezonu iesāka Latvijas čempionvienībā "Barons/LMT", bet novembra beigās tika atlaists. Astoņās BBL spēlēs Heningam vidēji 7,6 punkti un 4,9 atlēkušās bumbas, bet piecos LBL mačos vidēji 12 punkti un 3,6 atlēkušās bumbas. 27 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs parakstījis līgumu līdz sezonas beigām ar Izraēlas augstākās līgas klubu "Ramat Gan", kas turnīra tabulā ieņem desmito vietu 12 komandu konkurencē. Henings jau aizvadījis vienu spēli jaunās komandas sastāvā, 12 minūšu laikā gūstot sešus punktus.

Kad Henings tika atlaists, savas domas par 203 cm garo spēlētāju izteica arī toreizējais "Barona" galvenais treneris Kārlis Muižnieks: "Henings neapšaubāmi ir labs spēlētajs, bet viņš nespēlē tajā pozīcijā, kura mums ir nepieciešama. Īsāk sakot, Adrians vairāk ir perimetra spēlētājs." Savs viedoklis par Heningu bija arī "Barona" prezidentam Ivo Zonnem: "Konkrētā spēlētāja aģents pirms sezonas Heningu stādīja priekšā kā ceturto - piekto numuru laukumā, izceļot spēlētāja uzbrukuma spēku tieši groza apakšā un kā papildus īpašības minēja spēlētāja potenciālu apdraudot grozu no distances. Saņēmām arī informāciju, ka viņš aizsardzībā varot segt jebkuru spēlētāju no otrā līdz piektajam numuram. Reālā situācija parādīja, ka viņš ir atlētisks trešais numurs, kurš biežāk izpilda metienus no pustālās distances. Vienojāmies par līgumattiecību pārtraukšanu un šķīrāmies kā draugi."

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-11 20:13, pirms 15 gadiem
Žēl ka tik vēlu šī ziņa. Sen jau viņš bija ierakstīts pie "Ramat Gan" sastāvā.