Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV: Hokeja Diēta, Virslīgas kalorijas un handbola enerģija

Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: Hokeja Diēta, Virslīgas kalorijas un handbola enerģija
Edgars Lūsiņš un Jānis Celmiņš

Sportacentrs.com TV šajā nedēļas nogalē piedāvās tiešraides no Latvijas čempionātu fināliem basketbolā un handbolā, autošosejas sacensībām, paukošanas, sporta dejām un kārtējās futbola Virslīgas spēļu kārtas, bet pasaules hokeja čempionāta laikā Jānis Celmiņš un Edgars Lūsiņš “Hokeja Diētā ar Biti” kopā ar Latvijas labākajiem hokejistiem analizēs Latvijas izlases gaitas pasaules čempionātā.

Ļoti iespējams, jau sestdien uzzināsim šī gada Latvijas čempionvienību handbolā - uzvaras gadījumā par to otro gadu pēc kārtas kļūs Dobeles “Tenax”. Savukārt Rīgas “Celtnieka” meistariem jādara viss iespējamais, lai viesos pieveiktu dobelniekus un atvestu sēriju atpakaļ uz galvaspilsētu. Līdzšinējās finālsērijas spēles bijušas dramatisma pilnas, kas ļauj cerēt uz ne mazāk spraigu trešo sērijas cīņu. Spēles tiešraide sestdien Sportacentrs.com TV pulksten 17:00.

“"Tenax Dobele" pirmajās divās spēlēs neapšaubāmi izspiedusi maksimumu. Ja būtu jāprognozē pirms finālsērijas, teiktu, ka pēc divām spēlēm katrai no komandām būs pa uzvarai. "Celtnieks Rīga" šobrīd noteikti ir garāks soliņš, lielākas iespējas variēt ar sastāvu, tiesa, sportā izslēgšanas spēles rāda, ka ne vienmēr tas ir noteicošais un dažreiz īsāks sastāvs, spēcīgāks kodols pat nostrādā par labu, jo katrs no spēlētājiem laukumā saprot, ka viņam ir jāizdara maksimums, jāsniedz rezultāts un nebūs citi, kas var nākt viņa vietā. "Celtniekam" vairs nav, kur atkāpties, bet Dobelei ļoti svarīgi ir noslēgt finālsēriju jau šajā mačā, pretējā gadījumā paredzu, ka sagaidīsim arī piekto spēli,” spēles komentētājs Krišs Upenieks ieskicē pašreizējo situāciju.

Svētdien otro reizi sezonā spēkus “Optibet” Virslīgā futbolā samēros Mariana Pahara vadītā “Jelgava” un pašreizējā tabulas līdervienība RFS. “Šī Virslīgas sezona jau pirmajās 11 kārtās bijusi pārsteigumu pilna, un kā pa celmiem gājis arī līderei RFS - septiņu uzvaru sērijai sekojušas 278 minūtes bez gūtiem vārtiem. Līdz kluba rekordam pietrūkst 109 minūšu, taču rīdziniekiem turpināt zaudēt punktus nebūtu vēlams - čempione "Riga" ir vairs tikai punkta attālumā,” spēli piesaka tās komentētājs Agris Suveizda. Mača tiešraide svētdien Sportacentrs.com TV pulksten 16:00.

Visa pasaules hokeja čempionāta garumā raidījuma “Hokeja Diēta ar Biti” trešā sezona - tajā Sportacentrs.com galvenais redaktors Jānis Celmiņš un hokeja eksperts Edgars Lūsiņš kopā ar viesiem, kuru vidū būs Latvijas labākie hokeja meistari, analizēs Latvijas valstsvienības sniegumu un cīņu par medaļām.

“Hokeja Diēta ar Biti” portālā Sportacentrs.com 13., 15., 17., 19. un 22. maijā. To pašu dienu vakarā raidījums pulksten 21:15 būs skatāms Sportacentrs.com TV!

Sestdien un svētdien tiešraidē no Biķernieku trases Ziemeļeiropas un Baltijas autošosejas čempionāta atklāšanas posms “Dewalt Grand Prix 2019”. Sestdien jūsu uzmanībai jaunākās paaudzes Porsche GT3, Lamorghini, pasaules līmeņa TCR sporta spēkrati, kā arī skatītāju iemīļotās Legend Cars. Svētdien uz starta stāsies gan Ziemeļeiropas ātrākie braucēji, gan Baltijas čempionāts un - kā saldais ēdiens visiem vēsturisko automobiļu cienītājiem - "Dzintara aplis" ar VAZ, Volga un vēsturiskajām formulām.

Sestdien trešo spēli Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas (LBL2) finālsērijā aizvadīs “Gulbenes Buki” un “Ķekava” - Latvijas basketbolam leģendārā zīmola turētāji otrajā mačā, pateicoties Mārtiņa Vīņauda uzvaras metienam pēdējās sekundēs, dramatiskā cīņā atguva mājas priekšrocības finālsērijā. “Ķekava”, kuras treneris ir 2010. gada LBL čempions Edgars Teteris un kuras sastāvā ir virkne Latvijas labāko 3x3 basketbolistu, mēģinās tās atkal atņemt. Basketbola kaislības arī svētdien visas dienas garumā Liepāja, kur medaļas sadalīs U14 un U17 vecuma grupu meitenes un zēni Latvijas Jaunatnes Basketbola līgā.

Sestdien grāciju un virtuozitāti demonstrēs labākie sporta dejotāji - “Salaspils Open 2019” sacensības vienlaikus būs Eiropas čempionāts standartdejās un Eiropas kauss Latīņamerikas dejās, tiešraide no 19:00 portālā Sportacentrs.com, bet no 20:30 sacensībām pieslēgsies arī televīzijas kanāls Sportacentrs.com TV. Savukārt svētdien rādīsim tiešraidi no Ziemeļvalstu čempionāta paukošanā.

Sportacentrs.com tiešraides nedēļas nogalē:

DatumsLaiksNotikumsSpēle
11.05.09:50*Ziemeļeiropas un Baltijas autošosejaDewalt Grand Prix 2019
11.05.14:00*LBL2 finālsērijaGulbenes Buki - Ķekava
11.05.17:00*SynotTip handbola Virslīgas finālsDobeles Tenax - Celtnieks Rīga
11.05.19:00*Ziemeļeiropas un Baltijas autošosejaDewalt Grand Prix 2019
11.05.16:00**Starptautiskas sporta deju sacensībasSalaspils Open 2019
12.05.10:00Latvijas Jaunatnes Basketbola līgaU14/U17 finālspēles
12.05.12:00*Ziemeļeiropas un Baltijas autošosejaDewalt Grand Prix 2019
12.05.13:00Ziemeļvalstu čempionāts paukošanā
12.05.16:00*Optibet Virslīga futbolāJelgava - RFS
12.05.17:00**SynotTip handbola Virslīgas bronzas sērijaOgre - Latgols

* - tiešraide arī televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV.
** - pieslēgšanās televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV pulksten 20:30.